Τρία χρόνια τα...φορούσε επί πληρωμή ο Ντόντα στην Αθηνά Ωνάση

 
Τα είπε όλα η ερωμένη:"Ο Ντόντα με πλήρωνε με λεφτά της Αθηνάς για να κάνουμε σεξ"

Ενημερώθηκε: 21/05/18 - 21:58

Έντεκα ολόκληρα χρόνια κράτησε ο γάμος Αθηνάς Ωνάση-Αλβάρο Νέτο και δεν ήταν λίγα εκείνα που ο Αλβάρο Νέτο απλώς δεν ήταν πιστός σα στα συζυγικά του καθήκοντα.

Ο Ντόντα τα 8,5 από τα 11 χρόνια του έγγαμου βίου του με την Αθηνά Ωνάση πραγματοποιούσε όλες τις ερωτικές φαντασιώσεις του με μία εντυπωσιακή Βελγίδα, call girl. Πληρωμένο σεξ, ακραίες ερωτικές στιγμές σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων, παράνομο πάθος και ταξίδια έφτασαν το ζευγάρι στο τέλος.

Η ερωτική σχέση του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με τη Βελγίδα πληρωμένη ερωμένη του Nicky T., ήταν η αιτία να χάσει αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις ύψους 700.000.000 δολαρίων από το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση. Τώρα έρχονται όλα στο φως μέσα από μια σειρά αδιάσειστων στοιχείων στο νέο βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη «Athina Onassis the red file».

Αθηνάς Ωνάση

Το βιβλίο-ντοκουμέντο, τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιήθηκαν από τους δικηγόρους της στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της τον Νοέμβριο του 2017, στηρίζεται σε συνέντευξη, καθώς και σε όσα εμπιστεύτηκε στον συγγραφέα για τη ζωή της η πανέμορφη Βελγίδα.

Πώς και πότε γνωρίστηκε με τον γοητευτικό Αλβάρο, πώς η ερωτική τους σχέση έμεινε για οκτώμισι χρόνια άγνωστη στην Αθηνά Ωνάση, αλλά και όλους τους λόγους που την έκαναν να αποφασίσει να μιλήσει για πρώτη φορά. Μέσα στις 322 σελίδες του «Athina Onassis the red file» -που κυκλοφορεί ως e-book μέσω του Amazon.com- η Nicky T. περιγράφει τα πάντα: από τα ραντεβού τους σε ξενοδοχεία μέχρι και τα ταξίδια της στους ιππικούς αγώνες Longine Athina Onassis Horse Show. Το call girl δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ».

Η γνωριμία

Σύμφωνα με την Nicky T., ο ιππέας στην πρώτη γνωριμία τους της απέκρυψε την πραγματική ταυτότητά του και της συστήθηκε ως Romeu.

«Εως το 2006 ζούσα μια απόλυτη φυσιολογική ζωή μέχρι που γνώρισα τον Ντόντα. Αρχικά, μου συστήθηκε ως Romeu. Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά ούτε γνώριζα και κάτι για την οικογένεια Ωνάση» αναφέρει και αποκαλύπτει πότε αλλά και με ποιον τρόπο έμαθε τα πάντα για τον εραστή της.

«Ηταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα στους αθλητές αναγνώρισα τον Ντόντα. Τον ενημέρωσα πως ήξερα πλέον ποιος είναι και πως ταυτόχρονα δεν θα άλλαζε τίποτε στη σχέση μας».