Άστατος ο καιρός την Κυριακή και την Δευτέρα

 
Άστατος ο καιρός την Κυριακή και την Δευτέρα

Ενημερώθηκε: 27/05/18 - 08:32

Άστατος θα είναι ο καιρός την Κυριακή 27/05, οπότε αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους στο Αιγαίο, τη Θράκη και την Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο με τοπικές βροχές ενώ καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στην Ανατολική Στερεά, το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια με το Σάββατο επίπεδα.

Τέλος, τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (28/05), αρχικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα με λίγες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα, όμως το μεσημέρι και απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και οι βροχές θα αυξηθούν και θα ενισχυθούν ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οi βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν φτάνοντας τοπικά τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.