Τελικός Champions League: Απίστευτο μίσος για Ράμος (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Τελικός Champions League: Απίστευτο μίσος για Ράμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 27/05/18 - 19:35

Τελικός Champions LeagueΟ Σέρχιο Ράμος προκάλεσε τον τραυματισμό του, Μοχάμεντ Σαλάχ, στον χτεσινό μεγάλο τελικό του Champions League, βγάζοντας ουσιαστικά, νοκ άουτ, το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ.

Το μαρκάρισμα του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, έχει προκαλέσει τεράστια συζήτηση για το αν και κατά πόσο είχε πρόθεση.

Ό,τι κι αν ισχύει πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Σέρχιο Ράμος δεν είναι και το… καλύτερο παιδί μέσα στο γήπεδο. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από ένα video που κυκλοφόρησε και περιέχει μερικές από τις πιο «βρώμικες» στιγμές του.

#UCLfinal

pic.twitter.com/NBQlbTL5eg

Sergio Ramos is a third class player.... FIFA confideration must ban him for the lifetime

May 27, 2018

στην ιστοσελίδα change.org,

Παράλληλα, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο Μοχαάμετ Σαλάχ Αμπντέλ-Χακίμ ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές ζητώντας από την FIFA και την UEFA να τιμωρήσουν τον Ισπανό, διότι τραυμάτισε σκόπιμα και με πρόθεση τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Το εισαγωγικό κείμενο αναφέρει: «Ο Σέρχιο Ράμος σκόπιμα κλείδωσε το χέρι του Μοχάμεντ Σαλάχ κάτω από την μασχάλη του, προκαλώντας εξάρθρωση ωμοπλάτης, με αποτέλεσμα όχι να χάσει το υπόλοιπο του παιχνιδιού, αλλά πιθανότατα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Αργότερα συνέχισε να υποδύεται, υποστηρίζοντας ότι ένας παίκτης της Λίβερπουλ τον χτύπησε εκτός φάσης, κάνοντας τον διαιτητή να δώσει στον Μανέ μία κάρτα που δεν άξιζε.

Ο Σέρχιο Ράμος αντιπροσωπεύει ένα φρικτό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών. Αντί να κερδίζει παιχνίδια τίμια, χρησιμοποιεί κόλπα που λερώνουν το πνεύμα του παιχνιδιού και το fair play. H ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ πρέπει να πάρουν μέτρα εναντίον του Ράμος, αλλά και παρόμοιων παικτών, χρησιμοποιώντας το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο για να κρατήσουν υγιές το πνεύμα του παιχνιδιού».