Βόμβα: Ο Νότης Σφακιανάκης απαγορεύεται να τραγουδά τις επιτυχίες του

 
Βόμβα: Ο Νότης Σφακιανάκης απαγορεύεται να τραγουδά τις επιτυχίες του

Ενημερώθηκε: 28/05/18 - 13:10

Δεν φαίνεται ναι ηρεμούν τα πράγματα για τον Νότη Σφακιανάκη, αφού μετά τα όσα έγιναν με την συναυλία στην Αλβανία προέκυψε ένα ακόμη πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μουκίδης που έχει «υπογράψει» πολλές από τις επιτυχίες που έκαναν γνωστό τον τραγουδιστή του απαγορεύει να τις λέει Δημόσια.

Ο συνθέτης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook γνωστοποίησε ότι απέστειλε εξώδικο στον τραγουδιστή με το οποίο του απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των συγκεκριμένων τραγουδιών.

«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο δημιουργός, ενώ είχε προηγηθεί ένα ακόμη ποστ με το εξής περιεχόμενο «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Κανείς δεν γνωρίζει τι οδήγησε τον Γιώργο Μουκίδη σε αυτή την κίνηση, αλλά δεν αποκλείεται να έχει κάποια σχέση με την συναυλία του τραγουδιστή στην Αλβανία.

Το πρόβλημα για τον Νότη Σφακιανάκη είναι μεγάλο αφού ο Γ. Μουκίδης έχει γράψει κάποια από τα πιο γνωστά του τραγούδια όπως τα: «Δεν Σε Χρειάζομαι», «Ένα Γράμμα», «Η Στέλλα η Σμυρνιά», «Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει» και «Να Ξαναρθείς».