Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (17/06) το έπαθλο

 
Survivor: Ποιος κερδίζει σήμερα (17/06) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 17/06/18 - 09:09

Survivor: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Διάσημοι

Μαχητές

και θα μπουν σε έναν μεγάλο στίβο που περιέχει δύσκολο στόχο για να πάρουν τη νίκη και να απολαύσουν τις ανέσεις που θα τους δώσει η παραγωγή του παιχνιδιού.

Συμβούλιο του Νησιού

Ροδάνθης Καπαρού Καπαράκη

Το μυαλό των παικτών είναι ακόμη στο προηγούμενο στο οποίο ανακοινώθηκε η αποχώρηση της . Οι παίκτες δεν είναι και τόσο επηρεασμένοι αρνητικά, ενώ όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο κάποιοι αισθάνονται ανακουφισμένοι που αποχώρησε

Survivor

Οι Μαχητές του στο σημερινό αγώνισμα θα πρέπει να κερδίσουν για να μην εκτεθούν. Σε κάθε ήττα εδώ και αρκετούς μήνες έριχναν όλη την ευθύνη στη Ροδάνθη με το επιχείρημα ότι δεν έχει την δυνατότητα να ανταγωνιστεί τις γυναίκες της απέναντι ομάδας. Σήμερα λοιπόν και χωρίς το «βαρίδι» θα πρέπει να δείξουν ότι είχαν δίκιο παίρνοντας την νίκη και το έπαθλο. Σε περίπτωση ήττας η εβδομάδα δεν θα ξεκινήσει καθόλου καλά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διάσημοι

Οι από την άλλη είναι πολύ ποιο ήρεμη. Η νίκη στο αγώνισμα της ασυλίας την εβδομάδα που πέρασε τους κράτησε ήρεμους και σήμερα θα μπουν στον στίβο με περισσότερες δυνάμεις για να πάρουν τη νίκη. Αν ηττηθούν δεν θα είναι και κάτι σημαντικό αφού πρόκειται για το πρώτο μόλις αγώνισμα του Survivor γι’ αυτή την εβδομάδα.

Ποιος θα κερδίσει λοιπόν σήμερα; Υπομονή μέχρι το βράδυ!

Αργότερα θα σας ενημερώσουμε για τις διαρροές (spoiler) σχετικά με την ομάδα που κερδίζει.