Νέα δελεαστική προσφορά από την Peugeot- Διακοπές  με … γαλλικό αέρα

 
Μέχρι τις 15 Ιουλίου όφελος απόσυρσης και  ανταλλαγής στην Peugeot!

Ενημερώθηκε: 20/06/18 - 12:44

Το σύνθημα της ελληνικής εταιρίας που αντιπροσωπεύει τα γαλλικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα είναι: “Μην ονειρεύεστε το νέο σας αυτοκίνητο-Αποκτήστε το σήμερα στην Peugeot με όφελος απόσυρσης και ανταλλαγής!”

Με τη νέα επαναστατική εμπορική πολιτική ο Όμιλος Συγγελίδη κάνει την έκπληξη. H απόσυρση και η ανταλλαγή επιστρέφουν στην αγορά αυτοκινήτου. ‘Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο, τα μοναδικά οφέλη θα ισχύουν μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Η καινοτόμα πολιτική της Peugeot προσφέρει τις εκπτώσεις απόσυρσης και τα οφέλη ανταλλαγής όποια και αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη, γεγονός που λύνει τα χέρια οδηγών που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή ακόμα και μηδενική εμπορική αξία. Ειδικά μάλιστα για τα τελευταία, η εταιρία αναλαμβάνει να ολοκληρώσει και την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από μια ακόμα ταλαιπωρία.

"

Είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα από τα βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot και να κάνετε τις διακοπές σας με … γαλλικό αέρα.