Βίντεο: Η στιγμή που ο Τραμπ κλείνει το μάτι στον Πούτιν

 
Το πλάνο της κάμερας που φαίνεται ο Τραμπ να κλείνει το μάτι στο Ρώσο ομόλογό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 16/07/18 - 18:57

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν την συνάντηση κορυφής μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως και την κοινή συνέντευξη Τύπου, ότι είδαν τον Τραμπ να κλείνει το μάτι στο Ρώσο ομόλογό του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, το...κλείσιμο του ματιού έγινε πριν την έναρξη της συνάντησης τους στο Ελσίνκι, ενώ από την άλλη υπάρχουν και συνάδελφοι δημοσιογράφοι που δεν επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Συνάντηση Τραμπ-Πούτιν: Ικανοποίηση του Αμερικανού πρόεδρου μετά τα νεύρα

 Πούτιν

Σύμφωνα με την πρώτη γνώμη, το σκηνικό συνέβη ότανκαι Τραμπ εμφανίσθηκαν ενώπιον των δημοσιογράφων για να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις πριν την έναρξη των τετ-α-τετ συνομιλιών τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Στο πλάνο της κάμερας στο οποίο απεικονίζεται την εμφάνιση τους αυτή, φαίνεται ο Αμερικανός πρόεδρος , ενώ κάθεται στα δεξιά του Πούτιν, στρέφει κάποια στιγμή το βλέμμα του προς τον Ρώσο πρόεδρο και μοιάζει σαν να του κλείνει το μάτι.

@realDonaldTrump

#TrumpPutinSummit

https://t.co/PemGs6NTXO

pic.twitter.com/5N1EmF9GTA

President winks at President Putin as they begin their summit in Helsinki. The US president says he hopes for 'extraordinary relationship'

Follow live updates from the here:

July 16, 2018