Στην αστυνομία 54χρονη γυναίκα που φέρεται να χαράκωνε βρέφη σε εμπορικό κέντρο

 
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η γυναίκα που φέρεται να τραυμάτισε με τα νύχια της, αλλά και λεπίδι τρία μωράκια σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημήτριου

Ενημερώθηκε: 18/07/18 - 23:23

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η γυναίκα που την περασμένη εβδομάδα φέρεται να τραυμάτισε με τα νύχια της, αλλά και λεπίδι που έφερε μαζί της, τρία μωράκια σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημήτριου.

Η προσαγωγή σε πρώτη φάση της γυναίκας που χαράκωνε μωρά ήταν ζήτημα χρόνου, καθώς οι αστυνομικοί πίστευαν ότι η γυναίκα που φορούσε μαύρα και χτυπούσε σε βρέφη, θα ξαναγυρνούσε στον τόπο του εγκλήματος, όπως και έγινε καθώς αργά το απόγευμα εθεάθη να τριγυρίζει γύρω αλλά και μέσα στο εμπορικό κέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο οποίοι φυσικά υπήρχαν αστυνομικοί έτοιμοι να επέμβουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ 

Πριν δύο ημέρες, μία γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε, ότι από άγνωστη αιτία κι ενώ βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο της περιοχής, ανακάλυψε εκδορές στα άκρα του μωρού της, οι οποίες όμως δεν ήξερε, πώς είχαν συμβεί. Μάλιστα, φωτογραφίες ανέβηκαν και σε social media.

Έκτακτο: Συνέλαβαν την γυναίκα που χαράκωνε μωρά

"

Η ίδια, δεν υπέβαλε μήνυση.

Το βράδυ της Τρίτης ένας πατέρας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε πως ανακάλυψε στο σπίτι του, ότι το παιδί του έφερε εκδορές στα άκρα, ενώ είχε προηγηθεί βόλτα τους στο ίδιο εμπορικό κέντρο.

Επίσης δεν γνώριζε πώς προέκυψαν αυτές οι εκδορές, καθώς όμως επικαλέστηκε ότι άκουσε τις φήμες πως άγνωστη γυναίκα πλησιάζει και προκαλεί εκδορές με αιχμηρό αντικείμενο σε παιδιά, θορυβήθηκε και προχώρησε στη σχετική καταγγελία. Επίσης όμως, δεν υπέβαλε μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα -που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- εντοπίστηκε να τριγυρίζει ξανά κοντά στο εμπορικό κέντρο.

Κατά πληροφορίες, αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των αστυνομικών να την προσαγάγουν στο αστυνομικό τμήμα και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορία και για απείθεια.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου προσήλθαν και οι γονείς των παιδιών που την αναγνώρισαν

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει την προσαγωγή γυναίκας που χαρακτηρίζεται ύποπτη.

Στην 54χρονη που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ασκήθηκε αυτεπάγγελτη δίωξη και αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα: «Πέσαμε σε αγγέλους», λέει μία από τις μαμάδες και συνεχίζει: «Εσάς τους δημοσιογράφους και τους συγκεκριμένους αστυνομικούς που έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρούμε το δίκιο μας. Όπως ακούσαμε την υπόθεση ανέλαβε γυναίκα εισαγγελέας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών. Ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας…»