Το νέο απίστευτο δώρο που έκανε η βασίλισσα στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ (ΦΩΤΟ)

 
Το νέο απίστευτο δώρο που έκανε η βασίλισσα στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 23/07/18 - 11:02

Τελειωμό δεν έχουν τα δώρα της βασίλισσας Ελισάβετ προς τους νεόνυμφους, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

ε

Έχοντας ήδη προικίσει τον εγγονός της και την σύζυγό του με το York Cottage, που βρίσκεται στο κτήμα του Sandringham ως γαμήλιο δώρο, η βασίλισσα Ελισάβετ, τους έκανε δώρο ακόμη ένα σπίτι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η βασίλισσα χάρισε στον Χάρι και την Μέγκαν το Adelaide Cottage, που βρίσκεται εντός του κτήματος του κάστρου Γουίνσδορ. Η πηγή της Daily Mail λέει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «προσέφερε στους νεόνυμφους ακόμη ένα δώρο» Η πηγή αναφέρει επίσης, ότι το ζευγάρι επισκέφθηκε το σπίτι, τους άρεσε και σύντομα θα μετακομίσουν εκεί.

Κι ενώ το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο, μια πηγή δήλωσε επίσης πως «υπάρχουν 7 είσοδοι και έξοδοι από το κάστρο Γουίνσδορ, επομένως οι νεόνυμφοι θα μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν χωρίς να ανησυχούν μήπως τους φωτογραφήσει κάποιος παπαράτσο».

Και παρόλο που η Μέγκαν μπορεί να έχει συνηθίσει να φωτογραφίζεται από παπαράτσι, φαίνεται πως αυτό το σπίτι μπορεί να τους δώσει την πρόσθετη προστασία της ιδιωτικής ζωής που μπορεί να επιθυμούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

Το Adelaide Cottage έχει προηγουμένως κατοικηθεί από τον σμήναρχο Πίτερ Τάουνσεντ, που όσοι παρακολουθούν την τηλεοπτική σειρά The Crown, θα γνωρίζουν ότι αυτός ήταν ο εραστής της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Και σύμφωνα με την Daily Mail το σπίτι είναι περίτεχνα διακοσμημένο. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα: «Η κύρια κρεβατοκάμαρα του μεγαλοπρεπούς εξοχικού σπιτιού έχει στο ταβάνι επιχρυσωμένα δελφίνια και χρυσά στολίδια από ένα βασιλικό γιοτ του 19ου αιώνα. Υπάρχει επίσης ένα μαρμάρινο τζάκι σε στυλ graeco- αιγυπτιακό».