Ο Tom Cruise σε επικίνδυνη αποστολή - Βασιλιάς του Hollywood για άλλη μια φορά

 
Ο Tom Cruise σε επικίνδυνη αποστολή - Βασιλιάς του Hollywood για άλλη μια φορά

Ενημερώθηκε: 30/07/18 - 14:39

Με εξαιρετικές κριτικές από τους κριτικούς αλλά και από όσους είδαν την ταινία η Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση (Mission Impossible: Fallout) έκανε νέο ρεκόρ εισιτηρίων και εισπράξεων την πρώτη εβδομάδα προβολής της στις ΗΠΑ με 61,5 εκατομμύρια δολάρια! Η ταινία δράσης έκανε τρελά νούμερα και σε άλλες Ηπείρους κερδίζοντας ακόμα 92 εκατομμύρια δολάρια που φέρνει τις συνολικές εισπράξεις στα 153,5 εκατομμύρια δολάρια!!!

Τ

Το 2000 η Επικίνδυνη Αποστολή ΙΙ είχε φέρει εισπράξεις 57,8 εκ. δολάρια και έφτασε αφού έκανε τον κύκλο της σε εισπράξεις 546,3 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και 682,7 εκ. δολάρια παγκοσμίως.

τ

Αλλη μία νίκη για τον Tom Cruise

Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους την περασμένη Πέμπτη και εισέπραξε (την ίδια μέρα) 5 εκ. δολάρια, νέο ρεκόρ για τον 56χρονο απόλυτο σταρ.

τ

Tom Cruise έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι όταν πρόκειται για δράση, είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους σταρ", δήλωσε ο Kyle Davies διευθυντής διανομής στις ΗΠΑ, της Paramount.

τ

«Είχαμε όλες αυτές τις μεγάλες σε οπτικά εφέ θερινές ταινίες. Τώρα έρχεται μια ταινία όπου ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης τα ρισκάρουν όλα με αληθινές επικίνδυνες σκηνές. Η ταινία παρέχει ωμή, ενστικτώδη ψυχαγωγία και οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι".

τ

Πηγές: The Daily Mail, The Hollywood Reporter.