Ειρήνη Λαγούδη: Νέες αναζητήσεις στην Τριχωνίδα

 
Κι ενώ ήδη ετοιμάζονται διώξεις για το στίγμα του κινητού της Ειρήνης Λαγούδη, γίνονται και νέες έρευνες στη λίμνη Τριχωνίδα

Ενημερώθηκε: 14/09/18 - 22:37

Κι ενώ ήδη ετοιμάζονται διώξεις για το στίγμα του κινητού της Ειρήνης Λαγούδη, γίνονται και νέες έρευνες στη λίμνη Τριχωνίδα και την ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή, υπήρξε σχέδιο από τον ή τους δολοφόνους της, που την οδήγησε στο μοιραίο ραντεβού, στη λίμνη Τριχωνίδα, ένα μέρος που δεν ήταν τυχαίο για την Ειρήνη, αφού πήγαινε συχνά με στενό της πρόσωπο.

Ωστόσο οι ένοχοι δεν έχουν ομολογήσει ακόμα....

«Δεν έχουμε την ομολογία των ενόχων. Αν είχαν φιλότιμο και είχαν ομολογήσει, θα είχε λυθεί η υπόθεση τα πρώτα 24ωρα. Αυτοί που την παρέσυραν, της έδωσαν ραντεβού στο γνωστό σε αυτούς συνηθισμένο σημείο, έτσι δεν υποψιάστηκε κάτι και πήγε μόνη της», αναφέρει ο κ.Ταουξής στο δελτίο του STAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τελευταία αυτοψία

Την ίδια στιγμή, θα βρεθούν σε λίγες ώρες, πραγματογνώμονες δικηγόροι και ιδιωτικοί ερευνητές και θα κάνουν την τελευταία αυτοψία στην διαδρομή που ακολούθησε η 44χρονη την ημέρα του θανάτου της.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star: