Ποια είναι η σύντροφος του σέξι κριτή του My Style Rocks Δημήτρη Αργυρόπουλου;

 
Ποια είναι η σύντροφος του σέξι κριτή του My Style Rocks Δημήτρη Αργυρόπουλου;

Ενημερώθηκε: 07/10/18 - 10:36

Νέος έρωτας για τον σέξι κριτή του My Style Rocks και πρώην σύντροφο της Μαρίας Μπακοδήμου, Δημήτρη Αργυρόπουλο και πλέει σε «πελάγη ευτυχίας» με την πανέμορφη Χριστιάνα Μοίρα.

Σάσας Σταμάτη

Οι δυο τους, όπως γράφει στο Secret των Παραπολιτικών, είναι αρκετό καιρό μαζί, αλλά προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ποια είναι όμως η γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Δημήτρη Αργυρόπουλου;

Mε σπουδές στο marketing και θητεία σε πολυεθνικές εταιρίες στο Λονδίνο, η ταλαντούχα δηµιουργός Χριστιάνα Μοίρα ξεκίνησε την καριέρα της στην Ελλάδα ως συνιδιοκτήτρια των επιτυχηµένων εστιατορίων Square Sushi. Παράλληλα ζωγράφιζε, συµµετείχε σε εκθέσεις, έφτιαχνε σπίτια, έκανε styling και φωτογραφίσεις. Μητέρα τριών αγοριών σήµερα, αποφάσισε να δηµιουργήσει τη .cm, µε το απλό αλλά εύστοχο µότο «Style your Home». «Λίγες έξυπνες αλλαγές αρκούν για να δώσουν άνεση και προσωπικότητα στο χώρο», έχει δηλώσει, ενώ επιµένει πως το σπίτι πρέπει να αντικατοπτρίζει τον εαυτό µας, όχι τις σελίδες ενός περιοδικού.