Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 11/10/18 - 00:00

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018.

ΚΡΙΟΣ: Μία δύσκολη μέρα για τις σχέσεις σας και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σας μειώσουν, ίσως με άκομψο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με θάρρος και να μην απογοητευτείτε αν κάτι δεν πάει και τόσο καλά όσο θα θέλατε. Κρατείστε χαμηλούς τόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία παράξενη μέρα σε προσωπικό επίπεδο, που ίσως να μην μπορέσετε να την διαχειριστείτε σωστά. Οι σχέσεις σας κλονίζονται και οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οικογενειακά θέματα θα σας δημιουργήσουν αρκετούς προβληματισμούς. Η προσωπική σας ζωή δεν βρίσκει την ανταπόκριση που θέλετε και αυτό σας πληγώνει.

ΛΕΩΝ: Η δυσαρμονία του Ήλιου με τον Πλούτωνα, δεν σας κάνει σήμερα ευχάριστους και αγαπητούς με τους άλλους και ίσως να γκρινιάξετε με πράγματα που δεν πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε αρκετά πιεσμένοι με δύσκολες καταστάσεις, που κυρίως σας τις δημιουργούν οι άλλοι. Αφήστε στην άκρη ότι σας χαλάει την διάθεση και προχωρήστε σταθερά στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα καλό είναι να μαζέψετε τις δυνάμεις σας, ακόμη και αν κάποια γεγονότα δεν σας αφήνουν να χαρείτε. Οι αλλαγές μπορεί να σας πληγώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να βάλετε σε σειρά εκκρεμότητες. Οι πιέσεις από το εργασιακό σας περιβάλλον, θα σας κάνουν να νιώσετε δυσφορία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα έρθετε σε δύσκολη θέση, όταν καταλάβετε τις δύσκολες σχέσεις σας και τα αποτελέσματα τους. Μία καλή μέρα για να απαλλαγείτε από λάθη του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μία δύσκολη μέρα για την καριέρα σας, την εικόνα σας προς τα έξω και την οικονομική σας υπόσταση. Μην πιέζετε τις καταστάσεις όταν όλα δεν προχωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με υποτονική ψυχολογία ξεκινά η μέρα σας. Βέβαια θα υπάρχει λόγος που θα έχετε κακή διάθεση, κάτι που δεν θα μπορέσετε σήμερα να το διορθώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βέβαια θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, που δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε.