Σάσα Σταμάτη σε Μιζεράκη: Έμαθα ότι πλακωνόσασταν με τον Πάνο Ζάρλα

 
Η Σάσα Σταμάτη στρίμωξε την Στέλλα Μιζεράκη για το χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα

Ενημερώθηκε: 14/10/18 - 19:15

Η Στέλλα Μιζεράκη βρέθηκε καλεσμένη στο Ooh la la και η Σάσα Σταμάτη βρήκε ευκαιρία να την...στριμώξει για τον χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα.

Είπε η Στέλλα Μιζεράκη για τις συνθήκες που την οδήγησαν στον χωρισμό:

«Οι συνθήκες μέσα στο παιχνίδι (power of love) ήταν διαφορετικές και διαφορετικές έξω. Σίγουρα μπορείς να γνωριστείς με κάποιον καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο χωρίς κάμερες. Δεν πιστεύω ότι με χάλασε κάτι, απλώς ήταν ασυμφωνία των χαρακτήρων. Είχαμε άλλα θέλω. Το είχαμε συζητήσει πριν το ανακοινώσω. Ήταν από κοινού η απόφαση του χωρισμού. Το ήξερα ότι θα με στριμώξεις. Δεν έγινε απότομα, έγινε σταδιακά, είχαμε διαφωνίες. Ακόμα κι αν είχε κάνει κάτι ο Πάνος δεν θα εξέθετα ποτέ έναν άνθρωπο που έχουμε ζήσει στιγμές μαζί», απάντησε η Στέλλα Μιζεράκη όταν η Σάσα Σταμάτη τη ρώτησε για το χωρισμό τους και ποιος τον αποφάσισε…

Και μπορεί η Στέλλα να μην είχε πρόθεση να αποκαλύψει παρασκήνιο της σχέσης της, είχε όμως η Σάσα: «Έμαθα ότι πλακωνόσασταν! Μου το είπε παίκτης!»

«Καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Το τι κάναμε το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί, ούτε οι διαφωνίες. Προτιμώ να λύσω κάτι όμορφα και ωραία», απάντησε ψύχραιμα η Στέλλα Μιζεράκη..