Ο Κλοπ έδιωξε τον Μπαλοτέλι

 
Ο Κλοπ δεν θέλει στη Λίβερπουλ τον Μπαλοτέλι

Ενημερώθηκε: 13/07/16 - 11:47

Νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα ψάχνει ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς δεν έχει μέλλον στη Λίβερπουλ. Ο Ιταλός σταρ αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα το προπερασμένο καλοκαίρι έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν έπεισε ποτέ για την αξία του.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Μίλαν, η οποία όμως δεν θέλησε να ενεργοποιήσει την «οψιόν» της αγοράς του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ συναντήθηκε μαζί του και του εξήγησε πως δεν είναι στα πλάνα του και του ζήτησε να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του: «Μίλησα μαζί του και του είπα πως δεν μπορεί να βρει θέση στην επίθεση και θα πρέπει να βρει άλλες λύσεις για την καριέρα του», τόνισε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ετσι ο Μπαλοτέλι δεν έχει πλέον μέλλον στο «Ανφιλντ». Ο 26χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός μάλιστα κάνει ατομικές προπονήσεις μακριά από την πρώτη ομάδα. Δύο ομάδες από την Ιταλία, η Μπολόνια και η Σαμπντόρια, έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, ενώ υπάρχει κινητικότητα και από την αμερικανική επαγγελματική λίγκα.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Express» ο Μπαλοτέλι έχει ήδη προσφορά από την Ορλάντο Σίτι, που τον θέλει στη Φλόριντα για να τον κάνει συμπαίκτη με έναν άλλο πρώην άσο της Μίλαν, τον Κακά.