Αστρολόγος δεν είδε ότι θα τον «έγδυναν»

 
Αστρολόγος δεν είδε ότι θα τον «έγδυναν»

Ενημερώθηκε: 15/10/18 - 14:21

Μπορεί να «διαβάζει» με μεγάλη επιτυχία τα μελλούμενα, ωστόσο ο αστρολόγος Αρης Παπαδογιάννης δεν κατάφερε να «δει» ότι το ζευγάρι που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του δεν ενδιαφερόταν στην πραγματικότητα για προβλέψεις αλλά για τα... χρήματα και τα χρυσαφικά που υπήρχαν στον χώρο!

Espresso

Σύμφωνα με την ο γνωστός και από την τηλεοπτική εκπομπή «Η ώρα του Αρη» αστρολόγος και παραψυχολόγος έπεσε θύμα θρασύτατων κακοποιών που τον ξάφρισαν το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο γραφείο που διατηρεί στη Γλυφάδα.

Οι δράστες κάθε άλλο παρά κινούσαν υποψίες, όπως τους περιέγραψε μιλώντας στην «Espresso» ο Αρης Παπαδογιάννης: «Ηταν ένα ευπαρουσίαστο και ιδιαίτερα καθωσπρέπει ζευγάρι μεσήλικων Ελλήνων. Η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα εμφανίσιμη και καλοντυμένη, και μόνο για κλέφτρα δεν έμοιαζε»!

Οι δύο επιτήδειοι επισκέφθηκαν τον αστρολόγο με πρόφαση να τους πει τον καφέ για να μάθουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Κάθισαν απέναντι από το γραφείο, ενώ ο κ. Παπαδογιάννης σηκώθηκε και πήγε μέχρι την κουζίνα για να τους φτιάξει καφέ. Στον ελάχιστο χρόνο που χρειάστηκε ώσπου να επιστρέψει στο γραφείο οι δυο τους είχαν καταφέρει να αρπάξουν τα χρυσαφικά που το στόλιζαν, το laptop του με σημαντικά αρχεία της δουλειάς του και να ανοίξουν το συρτάρι, από το οποίο πήραν μετρητά ύψους 3.000 ευρώ!

Βλέποντας ότι οι πελάτες είχαν εξαφανιστεί και τι είχαν αρπάξει, ο αστρολόγος έπαθε σοκ και έφυγε αμέσως για το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου υπέβαλε καταγγελία και μήνυση κατ' αγνώστων. Πώς, όμως, έβαλαν στο μάτι οι δράστες τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Οπως εξήγησε ο ίδιος, είχαν κάνει την κατάλληλη προεργασία.

«Μου τηλεφωνούσαν περίπου επί έναν μήνα και μου ζητούσαν ραντεβού για να με επισκεφθούν. Μου είπαν, μάλιστα, ότι με γνωρίζουν από την τηλεοπτική μου εκπομπή. Ετσι κλείσαμε το ραντεβού στο γραφείο μου. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν φαινόταν ο αριθμός από τον οποίο με καλούσαν» είπε στην «Espresso» ο Αρης Παπαδογιάννης.

Οπως υπολογίζει ο ίδιος, η αξία των χρυσαφικών μαζί με τα μετρητά και το laptop του φτάνει περίπου τα 5.000 ευρώ. Δυστυχώς, το πλεονέκτημα για τους δράστες ήταν ότι δεν είχε εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας, ώστε να τους καταγράψουν. «Υστερα από αυτό που μου συνέβη θα πάρω τα μέτρα μου και με κάμερες και με ό,τι χρειάζεται» είπε εκτιμώντας ότι ίσως το ζευγάρι «χτυπήσει» στο μέλλον και άλλο γραφείο.