Open: Δείτε τις κινήσεις-ματ που ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης για να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης

 
Open: Δείτε τις κινήσεις-ματ που ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης για να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης

Ενημερώθηκε: 08/11/18 - 23:31

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ως στόχο, το νεοσύστατο κανάλι Open Tv, να φτάσει στην κορυφή και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που κάνει.

Ποντάρει ο Ιβάν στα αθλητικά προγράμματα

open

Το Open στηρίζει πολλά στα αθλητικά του προγράμματα, καθώς μετά την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος και την συμφωνία με τον Ντέμη Νικολαΐδη για κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, εξασφάλισε και θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά στην Ελλάδα, τους σπουδαίους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Τηλεοπτικά και στην Ελλάδα τα δυο Superclasico Μπόκα – Ρίβερ 

μποκα

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 22:00 με το Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ, ενώ δυο εβδομάδες μετά, 24/11, το Open θα μεταδώσει και τη ρεβάνς στο «Μονουμεντάλ».

Ο Σαββίδης θέλει να πάρει και τον Αντώνη Κανάκη

κανακης

Ο ιδιοκτήτης του Open Tv, Ιβάν Σαββίδης, θέλει τον Αντώνη Κανάκη και του έδωσε λευκή επιταγή να κάνει ότι θέλει.

Ο δαιμόνιος Ιβάν έστειλε τον έμπειρο Τζώνυ Καλημέρη, να μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του νεοσύστατου καναλιού, Open Tv,προσφέρει γη και ύδωρ στον Αντώνη και ο Κανάκης είναι ένα βήμα πριν να υποκύψει. Το «μαρκάρισμα» στον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή είναι στενό και έντονο από τα διευθυντικά στελέχη της Παιανίας και από ότι φαίνεται, λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει η μεταγραφή της χρονιάς.

neaselida.gr

Πηγή: