Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (19-25/11): Η αισιοδοξία, αντιστέκεται στην δυσαρμονία

 
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (19-25/11):  Η αισιοδοξία, αντιστέκεται στην δυσαρμονία

Ενημερώθηκε: 18/11/18 - 23:36

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19/11/18 με 25/11/18) από την Αλεξάνδρα Καρτά σας ενημερώνουν ότι υπάρχει μία περίοδος αλλαγών και επανεξέταση βασικών θεμάτων.

εβδομαδιαίες πλανητικές επιρροές

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που θα αποτελέσει αναζωογονητικό παράγοντα, για την σκέψη και τον τρόπο δράσης. Η Πανσέληνος στις 23/11 στο ζώδιο των Διδύμων, θα υπερβάλει σε επικοινωνιακά θέματα και σε αυτό θα συντελέσει η δυσαρμονική όψη που δέχεται από τον Άρη και την υπερβολική αισιοδοξία λόγο της αντίθεσης με τον πλανήτη της επέκτασης Δία.

ΚΡΙΟΣ

Με αισιόδοξες τάσεις ξεκινά για σας η εβδομάδα, εφόσον ο Ήλιος περνά στο συμβατό για σας ζώδιο του Τοξότη. Η συνάντηση του με τον πλανήτη της επέκτασης Δία, στο τέλος της εβδομάδας, θα αποτελέσει μία νότα αισιοδοξίας, κυρίως για τους γεννημένους 23-24/3. Η Πανσέληνος της Παρασκευής στο ζώδιο των Διδύμων, βοηθά στις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα ενεργοποιήσει σε υπερβολικό βαθμό τις οικονομικές σας έγνοιες και θα βρείτε λύσεις που μέχρι σήμερα βρίσκονταν σε χαμηλούς τόνους δράσης. Την Παρασκευή η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα ολοκληρώσει τις σκέψεις σας πάνω σε ένα οικονομικό θέμα, αλλά θα καταλάβετε και τις προθέσεις των άλλων, σε ότι αφορά κοινά σας συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινά για σας μία πολύ ευνοϊκή περίοδος πάνω σε σχέσεις, συμμαχίες και στόχους. Ο Ήλιος πλέον απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα βοηθήσει ουσιαστικά στις επιδιώξεις σας και θα σας στείλει άτομα κλειδιά να προμοτάρουν τα σχέδια σας. Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο στις 23/11, σας δείχνει ότι η επιτυχία βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε εμπόδια που θα παρουσιαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αντιφατικές τάσεις αυτής της περιόδου σας έχουν κουράσει υπερβολικά, κάτι που θα σας αναγκάσει να σκέφτεστε τον τρόπο διαφυγής σας από αυτή την κατάσταση. Ο Ήλιος στον τομέα της εργασίας και υγείας σας, θα ενεργοποιήσει ότι είχατε αφήσει στην [τύχη] τους για πολύ καιρό. Η Πανσέληνος στις 23/11, θα κορυφώσει ένα επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή θα αποτελέσει για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, μία αρκετά αισιόδοξη περίοδο, τόσο στην συναισθηματική σας ζωή, όσο και στα σχέδια σας για το μέλλον. Ο Ήλιος πλέον από το φιλικό για σας ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει βελτίωση στις σχέσεις σας, ενώ η Πανσέληνος από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας ενεργοποιήσει σε κοινωνικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας αναγκάζει να θέσετε τα όρια σας, σε πρόσωπα που καταπατούσαν τις αξίες και τις επιθυμίες σας. Ο Ήλιος στον τομέα της οικογένειας φωτίζει τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ έχετε αρχίσει να κάνετε πιο όμορφο τον χώρο σας. Η Πανσέληνος στις 23/11 στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, μεγεθύνει τις επαγγελματικές σας ανησυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Με πολύ θετικότητα και ενέργεια ξεκινά η εβδομάδα αυτή για σας. Ο Ήλιος στον Τοξότη, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την υπερβολή σε ότι μεταφέρετε λεκτικά. Η Πανσέληνος στις 23/11, στο ζώδιο των Διδύμων, σας οργανώνει και σας δείχνει τρόπους, ώστε να έχετε γνώσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά η εβδομάδα σας με αρκετή αισιοδοξία για ένα οικονομικό σας θέμα που είχε υποβληθεί σε αρκετά εμπόδια. Ο Άρης στους Ιχθύες, θα είναι για σας ένας πολύ καλός πλανητικός σας σύμμαχος, όπου θα ενεργοποιήσει τα συναισθήματα σας και την ρομαντική σας διάθεση. Η Πανσέληνος στις 23/11, στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας φέρει κοντά με άτομα που θα σας στηρίξουν σε κάποιο σημαντικό θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο από τις 22/11 στο δικό σας ζώδιο, ξεκινά η αστρολογική χρονιά σας με αισιόδοξα μηνύματα, ακόμη και αν κάποιες καταστάσεις και άτομα, επιδιώκουν το αντίθετο. Η Πανσέληνος της Παρασκευής που πραγματοποιείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο, βοηθά σημαντικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και σας κρατά σε μία θετική εγρήγορση σε προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη, είναι μία πολύπλοκη θέση, που δίνει φως σε κάθε σκοτεινό σημείο των σκέψεων σας. Κάτι που θα πρέπει να τιθασέψετε αν για κάποιους λόγους ξεφύγει από την θετική, για σας, πορεία. Η Πανσέληνος στους Διδύμους την Παρασκευή, θα σας δείξει τον τρόπο εξέληξης για να πετύχετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη, βάζοντας θεμέλια στην κοινωνική σας ζωή. Ένα φιλικό σας άτομο, θα γίνει γέφυρα για κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον τομέα των συναισθηματικών σας θεμάτων, στις 23/11, μεγεθύνει την ανάγκη σας, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο, θα πρέπει να διαχειρίζεστε τις καταστάσεις με πιο ηρεμία, για να αποφευχθούν ανατροπές στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, σηματοδοτεί μία τεταμένη περίοδο, κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.