My Style Rocks: Νέο... σέξι ατύχημα για την Μαρία Λέκα (ΒΙΝΤΕΟ)

 
My Style Rocks: Νέο... σέξι ατύχημα για την Μαρία Λέκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 24/11/18 - 03:53

Και δεύτερο σέξι ατύχημα είχε χθες η Μαρία Λέκα στο Gala του My Style Rocks προς τέρψη των φανατικών τηλεθεατών της εκπομπής. Να θυμίσουμε ότι χθες το μεσημέρι η ίδια κοπέλα, η Μαρία Λέκα είχε ένα αντίστοιχο... «αποκαλυπτικό» ατύχημα.

Μαρία Λέκα

Τι συνέβει όμως χθες Παρασκευή 23/11. Όταν η μιλούσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και της εξηγούσε τι είναι αυτό που φορούσε, έγινε και το σέξι ατύχημα, αφού από μέσα δεν είχε φροντίσει να φορέσει κάτι. Δείτε το video:

Για την ιστορία η Μαρία Λέκα είχε φτιάξει ένα δικό της ρούχο και όπως είπε είχε τρία βράδια να κοιμηθεί, για να το τελειοποιήσει.

Όπως είπαμε πιο πάνω, το παραπάνω σέξι ατύχημα για την Μαρία Λέκα δεν ήταν το μόνο. Νωρίτερα, χθες το μεσημέρι, είχε έμφανιστεί μόνο με ένα σακάκι μέσα από το οποίο δεν φορούσε τίποτα.

Πρέπει να πουμε ότι γενικά η συγκεκριμένη κοπέλα δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο αποκαλυπτικές εμφανίσεις καθώς στο παιχνίδι έχει επιλέξει να κρατήσει ένα πιο αυστηρό προφίλ. Χθες όμως φαίνεται ότι η τύχη δεν την ήθελε, αλλά για καλή τύχη των τηλεθεατών αποκάλυωε όσα δεν θα ήθελε...

Το... σέξι «ατύχημα» έγινε όταν η Μαρία πήγε να σηκωθεί από την καρέκλα της έσκυψε παραπάνω από όσο έπρεπε. Δείτε την σχετικη φωτογραφία:

Μαρία Λέκα