Nomads: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (30/11) τον αγώνα ασυλίας

 
Nomads: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (30/11) τον αγώνα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 30/11/18 - 13:36

Nomads: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας.

Επίλεκτοι

Εισβολείς

και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια να κερδίσουν τον αγώνα για να μην αναγκαστούν να ψηφίσουν δυο συμπαίκτες τους ως υποψήφιους μονομάχους.

Επικράτεια

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε το αγώνισμα για την . Η νίκη για τους Εισβολείς ήταν μονόδρομος, κάτι που συνειδητοποίησαν και πήραν τη νίκη κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Είναι η πρώτη φορά που από την είσοδό τους στο παιχνίδι θα ζήσουν για μια εβδομάδα στο νησί και όχι στην αφιλόξενη Σαβάνα.

Σήμερα λοιπόν οι πρώην παίκτες του Survivor θέλουν όσο τίποτα άλλο να κερδίσουν ξανά και να μείνουν ήσυχοι στη Σαβάνα χωρίς να χρειαστεί να μπουν στις ψυχοφθόρες διαδικασίες της ψηφοφορίας και των μονομαχιών. Μια ενδεχόμενη ήττα στο σημερινό αγώνισμα αφενός θα ανεβάσει πολύ την ψυχολογία τους και αφετέρου θα δείξει στους αντιπάλους τους ότι είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα με άγριες διαθέσεις.

Nomads

Οι Επίλεκτοι από την άλλη αν εξαιρεθεί η διαμονή τους στην Σαβάνα μετά την ήττα της Πέμπτης δεν έχουν χάσει και πολλά. Σήμερα σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να συνεχίσουν την παράδοση που τους θέλει να κερδίζουν την ασυλία του . Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν θα τους πληγώσει και πολύ αφού σίγουρα υπάρχουν αδύναμοι παίκτες που θα ψηφιστούν εύκολα από την υπόλοιπη ομάδα.

Για να δούμε λοιπόν ποιος θα κερδίσει σήμερα την ασυλία του Nomads.

Αργότερα θα σας δώσουμε και τις διαρροές (spoiler) για την ομάδα που κερδίζει σήμερα.