Το tweet της Έλλης Στάη για τις «χολερικές κυρίες του διαδικτύου»

 
Το tweet της Έλλης Στάη για τις «χολερικές κυρίες του διαδικτύου»

Ενημερώθηκε: 02/12/18 - 06:27

Μέ μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο twitter, η Έλλη Στάη διαψεύδει τα δημοσιεύματα, που την εμφανίζουν να είναι σε «έξαλλη κατάσταση» και να φωνάζει σε συνεργάτες και συναδέλφους της στο OPEN ότι «είναι άσχετοι από τηλεόραση κι ότι την βγάζουν σαν μύγα».

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tinasmess.gr, «ήταν τόσο εριστική και απότομη που η σκηνοθέτις έβαλε τα κλάματα και βγήκε από το γραφείο σε πολύ άσχημη κατάσταση».

OPEN TV

«Ενδεικτικό του πολύ άσχημου κλίματος που επικρατεί στο κανάλι», συνέχιζε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας για το , «είναι ότι δεν της μιλάει κανείς, ενώ όλοι έχουν να λένε για το ύφος εκατό καρδιναλίων της «σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας».

Έλλης Στάη

Η απάντηση της στα δημοσιεύματα αυτά, ήταν, όπως είπαμε παραπάνω, ιδιαίτερα αιχμηρή. Δείτε την ανάρτησή της στο twitter:

«Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές και να βλέπουν... οράματα για εμάς στο @opentvgr. Δεν ιδρώνει το αυτί μας.

Υ.Γ. Να προσέχουν τα μεγάλα sites τα copy paste των χολερικών».

@opentvgr

Οι χολερικές κυρίες του διαδικτύου συνεχίζουν να ακούνε φωνές και να βλέπουν... οράματα για εμάς στο . Δεν ιδρώνει το αυτί μας.

Υ.Γ. Να προσέχουν τα μεγάλα sites τα copy paste των χολερικών.

1 Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε ακόμα: Open Tv: Αναβρασμός και 15 απολύσεις ανάμεσα τους και αυτή η γνωστή παρουσιάστρια...