Premier League: Για πάντα στη Λίβερπουλ ο Γκόμες

 
Premier League: Για πάντα στη Λίβερπουλ ο Γκόμες

Ενημερώθηκε: 10/12/18 - 15:31

Η Λίβερπουλ έσπευσε να δέσει το μέλλον του Τζο Γκόμες για πέντε ακόμα χρόνια στο «Άνφιλντ», προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, δείχνοντας πόσο πιστεύει στις ικανότητές του, παρά τον τραυματισμό του.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει 18 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν και αποτελεί την καρδιά της άμυνας των «Reds» δίπλα στον Φαν Ντάικ.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπέστη τραυματισμό στο αριστερό του πόδι μετά από ένα τάκλιν σε παίκτη της Μπέρνλι και θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Ο Άγγλος διεθνής έγινε μέλος της Λίβερπουλ το 2015 και υπέφερε ξανά από τραυματισμό τη σεζόν 2016-17 στον αστράγαλό του.

«Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, είναι η τέταρτη σεζόν μου εδώ και καθεμία είναι διαφορετική. Προφανώς θα ήθελα να έχω λιγότερους τραυματισμούς, αλλά είναι όλα μέρος του ταξιδιού. Έμαθα πολλά. Υπήρχαν και πολλές καλές στιγμές στο γήπεδο.

Μαθαίνω από έναν σπουδαίο μάνατζερ και έχω όλα τα εργαλεία γύρω μου για να εξελιχθώ. Ανυπομονώ. Όλα τα σημάδια δείχνουν που πάει η ομάδα μου», ανέφερε ο Γκόμες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

@J_Gomez97

https://t.co/IZwV5kxQUp

pic.twitter.com/c5InmGpG7M

? has signed a new long-term contract with the Reds!

▶️

December 10, 2018