Μεταγραφή - Βόμβα: Η παρουσιάστρια άφησε... «σύξυλο» τον ΑΝΤ1 και πάει ALPHA

 
Μεταγραφή - Βόμβα: Η παρουσιάστρια άφησε... «σύξυλο» τον ΑΝΤ1 και πάει ALPHA

Ενημερώθηκε: 19/12/18 - 15:10

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ανατροπή στην μεταγραφή της! Στον ΑΝΤ1 την περιμέναμε αλλά όλα δείχνουν ότι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια θα γίνει «κάτοικος» Κάντζας.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

πριν λίγες μέρες είχε κάνει μια σέξι φωτογράφιση

Μια ανάσα από τον Alpha φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα η . Το όνομα της 39χρονης παρουσιάστριας, μοντέλου και ηθοποιού είχε παίξει πολύ έντονα στον ΑΝΤ1, μάλιστα , για την οποία όλοι έλεγαν ότι είναι ουσιαστικά στο πλαίσιο την προώθησης της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής στον ΑΝΤ1, που θα βλέπαμε κάθε Σαββατοκύριακο.

1

Τελικά η ιδέα δεν προχώρησε, ενώ στη συνέχεια το όνομα της είχε ακουστεί για την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Φαίνεται όμως ότι η Ντορέττα, δεν ενθουσιάστηκε με την συγκεκριμένη πρόταση και ετοιμάζει την βαλίτσα της για... Κάτζα μεριά και μάλιστα όχι με την ιδιότητα της παρουσιάστριας, αλλά αυτή της... ηθοποιού!

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η , σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε πρόταση από τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο (που έχει υπογράψει επιτυχίες όπως το «Παρά πέντε» και το «¨Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»), για να παίξει στο νέο σήριαλ του Alpha, «Κρατάς μυστικό;», στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και η Μαρία Καβογιάννη.