Nomads spoiler: Αυτός κερδίζει σήμερα (20/12) τον πρώτο προημιτελικό - Όνομα έκπληξη!

 
Nomads spoiler: Αυτός κερδίζει σήμερα (20/12) τον πρώτο προημιτελικό - Όνομα έκπληξη!

Ενημερώθηκε: 20/12/18 - 21:15

Nomads spoiler: Σήμερα το βράδυ (Πέμπτη 20/12) στο reality επιβίωσης θα δούμε τον πρώτο πρόημιτελικό, που θα δώσει την ευκαιρία στο νικητή να διεκδικήσει το έπαθλο των 150.000 ευρώ στον ημιτελικό και τελικό που θα διεξαχθούν στο επεισόδιο της Κυριακής 23/12.

Nomads

Στην τελική ευθεία για το φινάλε μπαίνει το , σήμερα (20/12) και όλοι περιμένουμε με αγωνία την διεξαγωγή του σημερινού προημιτελικού που θα δώσει την ευκαιρία στο νικητή να βρεθεί στον ημιτελικό της Κυριακής.

Με ανάλογο τρόπο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι που θα επικρατήσουν στους άλλους δύο προημιτελικούς, που θα διεξαχθούν αύριο Παρασκευή 21/12 και μεθαύριο Σαββάτο 22/12 και θα αποτελέσουν τους τρεις από τους τέσσερις υποψήφιους που θα διεκδικήσουν τη νίκη στον τελικό της Κυριακής (23/12).

Σάββα Πούμπουρα

Ενώ ένας ακόμα παίκτης θα ανακοινωθεί από τον και είναι αυτός που ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό, που μαζί με την τριάδα των νικητών των προημιτελικών, θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Ποιος κερδίζει σήμερα στον πρώτο προημιτελικό του Nomads. Σύμφωνα με spoiler (διαρροές) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θα είναι...

1

Κώστα Αναγνωστόπουλου

Η Αθηνά Κωστοπούλου η οποία θα επικρατήσει του «Μισθοφόρου» , με 4-3 και θα πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη πρόκριση! Μια εξέλιξη που λίγοι περίμεναν, αρκεί βέβαια να επαληθευτούν οι διαρροές.