Στο έλεος της κακοκαιρίας οι ΗΠΑ με πολλά προβλήματα

 
Στο έλεος της κακοκαιρίας οι Ηνωμένες Πολιτείες κι ενώ ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί κι άλλο

Ενημερώθηκε: 27/12/18 - 23:30

Στο έλεος της κακοκαιρίας οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Ήδη έχουν προκληθεί πολλά προβλήματα σε ορισμένα αεροπορικά δρομολόγια,και αυτά θα γίνουν περισσότερα εξαιτίας των χιονοπτώσεων σε ορισμένες περιοχές και των βροχοπτώσεων που θα ενταθούν, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

https://t.co/3grH2XSpzx

@usatoday

Winter storm Eboni spreads snow across Plains and Midwest; blizzard warnings in effect via

December 27, 2018

Ορισμένες περιοχές των μεσοδυτικών και νοτιοανατολικών Πολιτειών βρίσκονται ήδη στον κυκλώνα του πρώτου κύματος της σφοδρής χιονόπτωσης ενώ οι βροχές αναμένεται ότι θα πλήξουν τις κεντρικές ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) προειδοποίησε την Πέμπτη ότι οι μετακινήσεις μπορεί να είναι επικίνδυνες.

Για τα μεσοδυτικά έχουν εκδοθεί προειδοποιήσεις για ισχυρούς ανέμους και χιονοθύελλες που αναμένεται να πλήξουν το Κάνσας, τη Νεμπράσκα, τη Βόρεια και τη Νότια Ντακότα, καθώς και τη Μινεσότα, όπως είπε ο μετεωρολόγος Μαρκ Τσέναρντ.

Στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ (Τέξας, Λουιζιάνα, Μισισίπι και Αλαμπάμα) αναμένονται σφοδρές βροχές και υπάρχει κίνδυνος αιφνίδιων πλημμυρών.

#USA

#Rockies

#Midwest

#weather

#foreca

#snow

#cold

pic.twitter.com/ZYAX4vy2bZ

Cold air flows to the from Canada and the snowfall is locally heavy around the southern and western . Next week the temperatures may drop below freezing even in the South.

December 27, 2018