Δημήτρης Κρεμαστινός: Η διευκρινιστική δήλωση στο OPEN για τη Συμφωνία των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Δημήτρης Κρεμαστινός: Η διευκρινιστική δήλωση στο OPEN για τη Συμφωνία των Πρεσπών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 17/01/19 - 20:57

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την στάση που θα κρατήσει στην επερχόμενη ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εγώ θα πω τα θετικά και τα αρνητικά στην κοινοβουλευτική μου ομάδα και θα συμφωνήσουμε ώστε να συμπαραταχθούμε. Να μη λέει ο καθείς την άποψή του δημόσια», είπε στην Έλλη Στάη. «Την απόφαση θα τη λάβει η παράταξη – Δεν γίνεται ο ένας να βγαίνει να ερμηνεύει τον άλλον» σημείωσε επίσης χωρίς να κάνει περαιτέρω δηλώσεις.

Δημήτρης Κρεμαστινός

Ερωτηθείς σχετικά με πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, ο σχολίασε ότι «θα το ήθελε, αλλά στη πράξη το βλέπω αδύνατον».

Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

Σημειώνεται ότι δηλώσεις του κ. Κρεμαστινού που έγιναν νωρίτερα είχαν προκαλέσει την αντίδραση του συναδέλφου του στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ .

Συγκεκριμένα, ο Ο. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε: «Η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγο πριν από τις εκλογές είναι απίστευτη. Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα, αδικούν την προσπάθεια όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης. Λυπάμαι και ντρέπομαι πραγματικά! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».

Δείτε το βίντεο: