Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 17/02/19 - 23:57

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερήσιες πλανητικές επιρροές

Η Σελήνη στο Λιοντάρι, χαρίζει αισιοδοξία, αλλά η σύνοδος του Κρόνου με την Αφροδίτη, δείχνει ότι υπάρχει μία κοινωνική ευθύνη και η τάση να πειθαρχούμε τα συναισθήματα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος του Κρόνου με την Αφροδίτη, κάνει περισσότερο ευαίσθητη την προσωπική σας ζωή, βάζοντας πολλά θέματα σε μία [τάξη] κυρίως στο μυαλό σας και μετά σε κοινωνικό επίπεδο. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν σας ολοκληρώνει, απομακρυνθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να ανακάμψετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης θα βάλετε μία προσωπική σας επιλογή, στην θέση που της αναλογεί. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί το θάρρος σας και γίνεστε περισσότερο απαιτητικοί με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μία καλή περίοδο, ώστε να βάλετε σε σειρά τα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και να ανακάμψετε οικονομικά. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία σημαντική επαφή με άτομο κύρους, ή να κλείσετε μία συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε ότι κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, έχουν πάψει να σας δίνουν χαρά. Η Αφροδίτη με τον Κρόνο σε σύνοδο, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας απομακρύνει από λάθος σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα θα νιώσετε σταδιακά, ότι κάποιες βεβιασμένες κινήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, δεν είναι πλέον έτσι όπως τις είχατε υπολογίσει στην αρχή. Φροντίστε να επανεξετάσετε κάποια θέματα που αφορούν την εργασία σας, πριν τα προβλήματα γίνουν περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για όλους και όλα. Η ζωή σας το επόμενο διάστημα, δεν θα μοιάζει σε τίποτα με το πριν, εφόσον όλα θα κλείνουν σε μία πορεία ανοδική, ακόμη και μέσα από πίεση, κόπο και διεκδικήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Όλα σας σπρώχνουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που εσείς μπορεί να θέλετε να τις αγνοήσετε, ή να τις καθυστερήσετε, νομίζοντας ότι όλα θα διορθωθούν δια μαγείας. Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου, σας δείχνει ξεκάθαρα αυτό που φοβάστε να αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να έχετε κατά νου κάποια συναισθηματικά και οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε, ή δεν θέλετε να δείτε την πραγματικότητα ως έχει. Μία απομάκρυνση από αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι πολύ πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου, σας [μαζεύει] σε συναισθηματικό επίπεδο και σας κάνει περισσότερο επιλεκτικούς στις προσωπικές σας επιλογές. Μην αφήσετε τους άλλους να πάρουν πρωτοβουλίες για την δική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος σήμερα του Κρόνου με την Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο, σας γεμίζει με συναισθήματα υπευθυνότητας. Μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές υποθέσεις που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε σήμερα την πεποίθηση, ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Πολλά από εκείνα που σας φόβιζαν να τα αντιμετωπίσετε, τώρα θα τα βρείτε να σας περιμένουν. Η προσωπική σας ζωή αποκτά ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Κρόνο και την Αφροδίτη σε σύνοδο, θα αποκτήσετε κάποια σημαντική στήριξη από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μπορεί επίσης να βρεθείτε πολύ κοντά με άτομα, που σας χώριζαν κάποιες καταστάσεις.