Champions League: "Σφραγίζονται" ακόμα δυο εισιτήρια

 
Champions League: "Σφραγίζονται" ακόμα δυο εισιτήρια

Ενημερώθηκε: 06/03/19 - 14:24

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείτα να ανατρέψει το 2-0 από το πρώτο παιχνίδι και να διαχειριστεί τις σημαντικές της απουσίες ώστε να περάσει στην επόμενη φάση, απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν που έχει τα πάντα... υπερ της!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τον Πολ Πογκμπά λόγω αποβολής στην πρώτη αναμέτρηση, τους Λίνγκαρντ, Ερέρα, Μάτα, Βαλένσια και Μάτις οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Τζόουνς, Σάντσεζ και Μαρσιάλ.

Οι Παριζιάνοι που στον πρώτο αγώνα ήταν αρκετά καλοί έδειξαν στον ποδοσφαιρικό πλανήτη πως μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς τους αστέρες της. Έδειξαν χαρακτήρα, δεν φοβήθηκαν την αγγλική ομάδα και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Η ομάδα του Τούχελ δεν θα έχει στη διάθεση της τον Νειμάρ ενώ υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί ο Έντισον Καβάνι που έλειψε από το πρώτο ματς.

πορτο ρομα

Εισιτήριο πρόκρισης στους «8» του Champions League διεκδικούν απόψε Πόρτο και Ρόμα, με τους Ιταλούς να έχουν τον πρώτο λόγο στο αποψινό παιχνίδι που διεξάγεται στο «Ντραγκάο».

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο προέρχεται από οδυνηρή ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με την Μπενφίκα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην δεύτερη θέση, μετά από πολύ καιρό. Πλέον, ο τίτλος δεν είναι στο χέρι της Πόρτο και θα περιμένει στραβοπάτημα από τους «αετούς».

Το κλίμα στους «τζιαλορόσι» είναι χειρότερο σε σχέση με εκείνο της πορτογαλικής ομάδας. Η Ρόμα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την αιώνια αντίπαλο της, Λάτσιο, και όπως είναι λογικό επέστρεψαν οι φωνές και η «μουρμούρα» για τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται εδώ και καιρό με την πλάτη στον τοίχο και πλέον παίζει το «κεφάλι» του στον σημερινό επαναληπτικό.