Survivor: Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε την είσοδο του Πατρίκ Ογκουνσότο - Δείτε το ιλιγγιώδες ποσό που θα λάβει (Video)

 
Survivor: Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε την είσοδο του Πατρίκ Ογκουνσότο - Δείτε το ιλιγγιώδες ποσό που θα λάβει (Video)

Ενημερώθηκε: 13/03/19 - 09:22

Survivor: Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (13/3) συμβουλίου του νησιού ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Πατρίκ Ογκουνσότο. Ωστόσο, μια άλλη ανακοίνωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, ήταν αυτή που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο συμβούλιο της Τρίτης, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια ανακοίνωση για τον νέο παίκτη του Survivor. Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους παίκτες της ελληνικής ομάδας, πως τις επόμενες μέρες θα μπει στην ομάδα ένας νέος παίκτης.

Μάλιστα, πριν τους πει το όνομά του τους έβαλε ν’ ακούσουν ένα ηχητικό και να τους αφήσει να μαντέψουν για ποιον πρόκειται. Όταν άκουσαν τον νέο παίκτη όχι μόνο ενθουσιάστηκαν, αλλά τον βρήκαν αμέσως, αφού είναι χαρακτηριστική η φωνή του και μάλιστα γνώριζαν αρκετά πράγματα για εκείνον.

Πατρίκ Ογκουνσότο

Πρόκειται φυσικά για τον, τον 36χρονο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί για χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα και άφησε εποχή για τις χαρακτηριστικές δηλώσεις που έκανε όταν αγωνιζοταν με τη φανέλα του Εργοτέλη.

η είσοδος του 36χρονου είναι γνωστή εδώ και μέρες,

Και αν στη δημοσιότητα ήρθε και το ποσό που θα πάρει ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής με τον ιδιαίτερα εκρηκτικό χαρακτήρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα αμοιφθεί με το ποσό των 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα συμμετοχής.

Δείτε το βίντεο: