Αντιμέτωπος με το φάσμα του υποβιβασμού ο Παναθηναϊκός λόγω των επεισοδίων

 
Αντιμέτωπος με το φάσμα του υποβιβασμού ο Παναθηναϊκός λόγω των επεισοδίων

Ενημερώθηκε: 18/03/19 - 02:37

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Με εξοντωτική τιμωρία, που μπορεί να αγγίξει ακόμα και τον υποβιβασμό, κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, μετά τα σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακό

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τον ΚΑΠ, για τη διακοπή του αγώνα, προβλέπεται αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα και με επιπλέον μείον 3 βαθμούς για τις συμπλοκές έξω από το ΟΑΚΑ, ποινή με την οποία τιμωρήθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν για αντίστοιχα επεισόδια, στο δικό της αγώνα με τον .

Παναθηναϊκό

Αν η τιμωρία είναι τελικά, τόσο μεγάλη για τον , η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα βρεθεί πλέον αντιμέτωπη και με το φάσμα του υποβιβασμού, αφού θα «πέσει» στους 26 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται στη 13η θέση, η οποία και θα οδηγήσει πιθανότατα σε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Όσον αφορά εκείνους που έχουν συλληφθεί για τα έκτροπα, θα αντιμετωπιστούν με το νόμο Βασιλειάδη που είναι σε ισχύ και ο οποίος προβλέπει -για όσους εξ' αυτών βρεθούν ένοχοι- ποινική δίωξη, θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, κάτι που σημαίνει πως θα τους απαγορευτεί η είσοδος σε γήπεδα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους κι εν συνεχεία αποφασίζει ο δικαστής τη συνέχιση ή όχι της τιμωρίας!

Αν δε, οι συλληφθέντες παραβούν τους περιοριστικούς όρους, τότε κινδυνεύουν άμεσα με ποινή φυλάκισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Εικόνες ντροπής: Διεκόπη το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

 

Εισβολή χούλιγκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού με τραυματισμούς!