Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04/05) την ασυλία

 
Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04/05) την ασυλία

Ενημερώθηκε: 04/05/19 - 11:08

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Λευκοί και Μαύροι θα πρέπει να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν το κυνήγι της διεκδίκησης του μεγάλου επάθλου.

έπαθλο

Ας δούμε τι έχει συμβεί έως τώρα. Την Πέμπτη που πέρασε οι δυο ομάδες πάλεψαν για το που ήταν φαγητό.Η άσπρη ομάδα μετά τις ήττες που είχαν φέρει και εντάσεις ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες, πήγε αποφασισμένη στον στίβο μάχης για να κερδίσει.

Κυριάκος Πελεκάνος

Το αγώνισμα ήταν για γερά νεύρα. Η λευκή ομάδα κατάφερε από την αρχή να πάρει το προβάδισμα, αλλά δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού ο είχε ένα μικρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να τον αφήσει λίγο πίσω. Τελικά οι άσπροι κέρδισαν το έπαθλο φαγητού με σκορ 10-6. Εν συνεχεία παρακολουθήσαμε το τηλεπαιχνίδι της επιβίωσης στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι «Μαύροι».

ασυλία

Survivor

αγώνισμα ασυλίας

Σήμερα ο αγώνας για την του είναι πολύ κρίσιμος. Αυτός που θα κερδίσει θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα, την .ώρα που στο εσωτερικό των δυο ομάδων υπάρχει μεγάλη γκρίνια. Μια ενδεχόμενη ήττα σήμερα θα είναι καταστροφική για την ψυχολογία των παικτών. Ποιος θα κερδίσει λοιπόν; Ακόμη διαρροές (spoiler) δεν μπορούμε να σας δώσουμε. Εσείς όμως μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας μεταφέρουμε τις σίγουρες διαρροές (spoiler) την ομάδα που θα κερδίσει το σημερινό .