Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

 
Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

Ενημερώθηκε: 13/05/19 - 17:44

Survivor spoiler: Προσοχή ακολουθεί μεγάλο spoiler για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, συνεχίζετε με δική σας ευθύνη την ανάγνωση.

thepressroom

το πρώτο spoiler της ημέρας

Νωρίτερα, εδώ στο σας αποκαλύψαμε σχετικά με την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα Δευτέρα (13/05) το αγώνισμα επάθλου.. Το βράδυ της Κυριακής είδαμε το αγώνισμα της ασυλίας, όπου οι Άσπροι ήταν για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι νικητές, προκαλώντας πάλι τα γνωστά νεύρα στην «Μαύρη» ομάδα, με τους Γιουσούφ και Ατακάν να χάνουν την ψυχραιμία τους, όπως μας έχουν συνηθίσει εξάλλου οι Τούρκοι παίκτες που σχεδόν σε κάθε επεισόδιο «αρπάζονται» μεταξύ τους για την παραμικρή αιτία!

συμβούλιο του Νησιού

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο προκειμένου να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, στο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο Τρίτη (14/05). Υποψήφιοι λοιπόν προς αποχώρηση ψηφίστηκαν οι Ατακάν, Εμρέ και Γιουσούφ.

διαρροές (spoielr)

Ποιος όμως από τους τρεις θα είναι αυτός ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; Σύμφωνα με που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, αυτός που θα αποχωρήσει θα είναι...

1

... ο Εμρέ, όπως αποφάσισε το τουρκικό κοινό στη σχετική ψηφοφορία. Σημειώνεται, ότι πρόκειται για πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε στο thepressroom.gr, για νέα ενημέρωση και φυσικά για την καθιερωμένη ενημέρωση για το ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα επάθλου.