Οργή στη ΝΔ για την διπλή επίθεση κουκουλοφόρων σε εκδηλώσεις του κόμματος

 
Οργή επικρατεί στη ΝΔ για την διπλή επίθεση κουκουλοφόρων τόσο σε εκδήλωση στην Αθήνα, όσο και σε ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη (photo-video)

Ενημερώθηκε: 15/05/19 - 23:19

Οργή επικρατεί στη ΝΔ για την διπλή επίθεση κουκουλοφόρων τόσο σε εκδήλωση υποψηφίου με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπάκογιάννη στην Αθήνα, όσο και σε ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου γινόταν εκδήλωση του υποψηφίου με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, Νίκου Μακρόπουλου, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη και των βουλευτών Βασίλη Κικίλια, Νότη Μηταράκη και της Όλγας Κεφαλογιάννη

Περίπου 20 άτομα, βγήκαν από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, πέταξαν κροτίδες στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ προκάλεσαν και φθορές σε δύο αυτοκίνητα, πριν επιστρέψουν στο άσυλο του Πανεπιστημίου.

"

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εξερχόμενος του συνεδριακού κέντρου σχολίασε: «Αυτή είναι η Ελλάδα του κ.Τσίπρα».

Μπακογιάννης: Δεν μασάμε

Με αφορμή την επιδρομή των κουκουλοφόρων, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε την εξής δήλωση:

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα και τρικάκια σε ομιλία Μεϊμαράκη

Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Την ώρα που, στην Αθήνα, εξελισσόταν η επίθεση των κουκουλοφόρων στη Θεσσαλονίκη, έξω από το ''Ολύμπιον'' βρέθηκαν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ομιλία του .

"