Στέλλα Μιζεράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Πάνο Ζάρλα

 
Στέλλα Μιζεράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Πάνο Ζάρλα

Ενημερώθηκε: 01/06/19 - 10:32

Στέλλα Μιζεράκη: Σε ΣΟΚ βρίσκεται η πρώην παίκτρια του Power of love μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα σε τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού.

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας γνωρίστηκαν μέσα στο παιχνίδι και ήταν ζευγάρι μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο όταν και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη:

"Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες... Αυτό ήταν το τραγούδι μας... Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!"

View this post on Instagram

Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!

stella mizeraki Official ??

A post shared by (@stellamizeraki) on