Survivor: Λόγω τσιγκουνιάς ο τελικός θα γίνει στην Τουρκία

 
Survivor: Λόγω τσιγκουνιάς ο τελικός θα γίνει στην Τουρκία

Ενημερώθηκε: 26/06/19 - 13:30

Survivor: Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζαμε ότι ο τελικός του reality επιβίωσης θα γίνει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι.

Βέβαια όλοι υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο και ξενοδόχος σε αυτή την περίπτωση είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος με μια αιφνιδιαστική απόφαση μετέφερε τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη.

Ο λόγος; Σύμφωνα με το tinassmess, το πρόγραμμα της βραδιάς του τελικού θα είναι φθηνότερο κατά 30.000 ευρώ! Ο άνθρωπος δηλαδή που χαρίζει αυτοκίνητα και κάνει πανάκριβες παραγωγές αποφάσισε ότι του λείπουν 30.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο θα κάνει τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη αφήνοντας σύξυλους, τόσο τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ, όσο και δεκάδες Έλληνες εργαζόμενους που θα εργάζονταν στο Άλσος Βείκου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αυτή η απόφαση όπως είναι φυσικό εξόργισε τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ οι οποίοι αποφάσισαν να διακόψουν κάθε επικοινωνία μαζί του. Βέβαια, για να λέμε και τους στραβού το δίκιο αυτοί του έχουν παραχωρήσει εδώ και μια τριετία περίπου τα κλειδιά του σταθμού για να κάνει ότι γουστάρει, όποτε γουστάρει.

Πλέον οι σχέσεις των δυο πλευρών έχουν παγώσει και τίποτα φαίνεται ότι δεν μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση