Χαμός στη Μύκονο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

 
Χαμός στη Μύκονο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 07/07/19 - 12:54

Στη Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπου περνά στιγμές χαλάρωσης με τη σύντροφό με αφορμή τη συμμετοχή του στο 1st Santanna Charity Event που διεξήχθει στο γνωστό beach club των Χρήστου Αθανασιάδη και Δημήτρη Χριστοφορίδη στην Παράγκα, και περιλάμβανε διαγωνισμό καρφωμάτων αλλά και τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο dj!

Ο MVP του φετινού ΝΒΑ ετοίμασε βαλίτσες για τη Μύκονο, το νησί των Ανέμων, με σκοπό να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα», στο beach club Santanna.Ο Γιάννης μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουώκι Μπακς, Τζωρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ θα λάβουν μέρος στο Event.

Γιάννης

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Πάντως ο Γιάννης και η παρέα τουήταν μέλη της κριτικής επιτροπής που θα βαθμολογήσουν ερασιτέχνες dunkers από όλο τον κόσμο. Στην κριτική επιτροπή και τα αδέρφια του Θανάσης, Άλεξ και Κώστας Παρούσα στο event και η πρόεδρος του «Ελπίδα» κυρία , αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου αλλά και η μητέρα του αθλητή!

Γιάννης

Μιλώντας στο κοινό που βρέθηκε κοντά του για να τον δει από κοντά, αλλά και να στηρίξει τη φιλανθρωπική εκδήλωση, είπε χαρακτηριστικά:

«Τι κάνετε, είστε όλοι καλά; Εδώ δεν ήρθαμε για να περάσουμε μόνο καλά, σίγουρα και για να περάσουμε καλά, αλλά εδώ ήρθαμε για ένα μήνυμα. Θα δούμε ένα πολύ καλό θέαμα, αλλά εδώ ήρθα για την ελπίδα. Γιατί και εγώ μικρό παιδί, μεγαλώνοντας στα Σεπόλια υπήρχαν άνθρωποι που μας έδωσαν ελπίδα, για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Αυτο το ίδρυμα δίνει ελπίδα, δεν έχει σημασία αν είσαι άσπρος, μαύρος, αν είσαι μετανάστης, είσαι από την Ελλάδα, έχεις ασφάλεια, δεν έχεις ασφάλεια, δίνει σε αυτά τα παιδιά μια ελπίδα, να παλέψουν και να συνεχίσουν και ευχαριστώ για αυτό το ίδρυμα ''Ελπίδα''. Θέλω σήμερα να μας δώσετε δυνατά καρφώματα».

Γιάννης

Σάκης Τανιμανίδης

Την εκδήλωση παρουσίασε ο , ο οποίος αστειεύτηκε με την ατάκα: «Καλώς ήρθατε στη Μύκονο. Μύκονος! Όλοι όταν ακούμε Μύκονο στο μυαλό μου έρχεται παρκέ και μπάσκετ....», με το κοινό να ξεσπά σε γέλια. Στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα.

Το παρών έδωσαν και επώνυμοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου και ο Μάνος Γαβράς.

Γιάννης