Ολυμπιακός: Προτεραιότητα στην Μπασακσεχίρ, μετά οι μεταγραφές

 
Ολυμπιακός: Προτεραιότητα στην Μπασακσεχίρ, μετά οι μεταγραφές

Ενημερώθηκε: 06/08/19 - 11:16

Στον Ολυμπιακό άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους, στην πρώτη αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Η πρόκριση, άλλωστε, των Πειραιωτών στα πλέι οφ του Champions League αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια ο μεταγραφικός σχεδιασμός της. Έτσι ίσως και μετά το παιχνίδι στην Τουρκία να προκύψει κάποια ανακοίνωση για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Από χθες έχει έρθει στο προσκήνιο η περίπτωση του Όσκαρ Τρέχο, ο οποίος μπορεί να παίξει στο «10» αλλά και ως «8», και ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του παίκτη που ψάχνει ο Μαρτίνς. Στην Ισπανία λέγεται πως ο Αργεντινός άσος θα αποχωρήσει από τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Ωστόσο, από τη χώρα της Ιβηρικής προκύπτει η πληροφορία πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Κάρλες Αλενιά της Μπαρτσελόνας. Μάλιστα, η εφημερίδα Sportime υποστηρίζει πως μπορεί ρόλο στις διαπραγματεύσεις να παίξει η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα» και οι καλές σχέσεις που διατηρεί με ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, στο μεταγραφικό μέτωπο προκύπτει άλλο ένα όνομα. Εκείνο του Μεδράν, ο οποίος «κόπηκε» από τον Μαρθελίνο στη Βαλένθια και φέρεται να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την περσινή σεζόν έπαιξε και εκείνος στη Ράγιο Βαγεκάνο και ρόλο σε αυτή την υπόθεση θα παίξει η επαγγελματική του σχέση με τον Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ που συνεργάζεται στενά ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.