Ικαρία: Ενεργοποιήθηκε το κινητό της 35χρονης βρετανίδας που έχει εξαφανιστεί (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ικαρία: Ενεργοποιήθηκε το κινητό της 35χρονης βρετανίδας που έχει εξαφανιστεί

Ενημερώθηκε: 07/08/19 - 10:12

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την εξαφάνιση θρίλερ της 35χρονης Νάταλι. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Ικαρία αναφέρουν ότι σήμερα ενεργοποιήθηκε το κινητό της 35χρονης Βρετανίδας.

ΣΚΑΙ

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του , το οποίο μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 6/8, παραμένει άγνωστο αν η ίδια η αστροφυσικός άνοιξε το τηλέφωνό της ή κάπιοιος άλλος.

SigmaLive

Εξάλλου, το ίδιο ρεπορτάζ επιβεβεβαιώνει ουσιαστικά το ρεπορτάζ του ότι το κινητό της 35χρονης έδωσε στίγματα από νέα περιοχή.

Αρχικά όπως μεταδίδει το ΣΚΑΙ έδωσε στίγματα από το ίδιο σημείο στους Φούρνους και ένα σε πολύ διαφορετικό σημείο, το οποίο οι αστυνομικοί δεν θέλουν να αποκαλύψουν γιατί διεξάγονται εκεί εξονυχιστικές έρευνες.

Πάντως δεν αποκλείεται το κινητό τηλέφωνο να επανενεργοποιήθηκε σήμερα και να ήταν σε περιοχή που δεν έπιανε σήμα.

Διαβάστε ακόμα: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι της αστροφυσικού

Όπως μεταδίδει το ΣΚΑΙ, δεν ερευνάται στο παρόν στάδιο εγκληματική ενέργεια ωστόσο όλα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων γύρω στις 19:00 σηκώθηκε και δεύτερο ελικόπτερο προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες εντοπισμού ενώ οι έρευνες εντατικοποιούνται σε συκγκεκριμένες διαδρομές που βρίσκονται κοντά στο διαμέρισμα που η 35χρονη είχε νοικιάσει με τον 38χρονο Κύπριο.