Προβληματισμός στον Alpha: Τι να «μαγειρέψουν» απέναντι στο «Master Chef»

 
Προβλημτισμός στον Alpha: Τι να «μαγειρέψουν» απέναντι στο «Master Chef»

Ενημερώθηκε: 10/08/19 - 17:58

Δύο δυνατά χαρτιά θέλει να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης ο Alpha από τη νέα σεζόν για να αντιμετωπίσει το πετυχημένο ριάλιτι μαγειρικής του Star, το πετυχημένο «Master Chef».

Οι σκέψεις που γίνονται στο στρατηγείο του Alpha είναι να εντάξουν στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν το «Τοp Chef» της εταιρίας Magical Elves Productions που είναι η παραγωγός εταιρία διεθνώς και του «Project Runway».

nassosblog.gr

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα τον Alpha λοιπόν σκέφτονται μια ακόμη προσπάθεια για μαγειρικό ριάλιτι όλα όμως θα εξαρτηθούν από το πως θα πάνε τα νούμερα της καινούριας μυθοπλασίας, καθώς το «Bake off Greece» που είχε παιχτεί δεν πέτυχε, αλλά δεν απέτυχε κιόλας.

Προβλημτισμός στον Alpha: Τι να «μαγειρέψουν» απέναντι στο «Master Chef»

Άκη Πετρετζίκη

Οι αστοχίες, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, στο συγκεκριμένο πρότζεκτ εντοπίστηκαν τελικά στην αδύναμη παρουσίαστρια (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) και φυσικά στους ζαχαροπλάστες κριτές εκτός του .

Άκη Πετρετζίκη

Το δεύτερο δυνατό χαρτί έχει να κάνει με τον , ο οποίος αν παρουσιάσει τελικά το νέο ριάλιτι μαγειρικής, πολλοί θεωρούν ότι θα έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλεπουν με προβληματισμό τέτοιες κινήσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σχεδιασμοί αυτοί δεν λαμβάνουν υπόψιν το γεγονός ότι πλέον το Star και ο Alpha ανήκουν στον ίδιο όμιλο και η στρατηγική τους δεν πρέπει να έχει τη λογική της μεταξύ τους αντιπαράθεση, αλλά μια ενιαία λογική αντιμετώπισης των άλλων καναλιών.