Παρουσιάστρια η Στεριανού

 
Παρουσιάστρια η Στεριανού

Ενημερώθηκε: 05/09/19 - 12:16

Ανάρπαστη η Ειρήνη Στεριανού! Μετά τη συμμετοχή της στην πέμπτη συνέχεια της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» αλλά και στο σίκουελ της σειράς «Η Πολυκατοικία» στον Σκάι, το μοντέλο που μας συστήθηκε στο περσινό «GNTM» δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στην παρουσίαση.

Η όμορφη μελαχρινή θα συμπαρουσιάσει με το διεθνούς βεληνεκούς μοντέλο Giorgio Karantzas τη νέα εκπομπή του Epsilon «VIP glam».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, ανάλογη αυτής των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, με διευθυντή φωτογραφίας τον Ντίνο Μαχαίρα, έναν από τους πλέον περιζήτητους του χώρου, που συνεργάζεται με τους περισσότερους εγχώριους σταρ στα βιντεοκλίπ τους!

Πολυτελές δείπνο

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα (15.00-16.00), αρχής γενομένης από τις 29 Σεπτεμβρίου, και τα πρώτα γυρίσματα θα γίνουν αύριο και την Παρασκευή σε πολυτελές χώρο στη Βαρυμπόμπη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα προηγηθεί παρουσίαση στους δημοσιογράφους, με πολυτελές δείπνο.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η αποκάλυψη ότι η Ειρήνη θα συμμετέχει στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Η Πολυκατοικία» προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια του ηθοποιού Θοδωρή Ρωμανίδη και άλλων συναδέλφων του στο facebook και το μοντέλο μιλώντας στην «Espresso » πήρε θέση: «Σέβομαι πολύ όλους αυτούς τους ηθοποιούς που έκαναν σχόλια, γιατί έχουν κάνει μεγάλη καριέρα, όπως σέβομαι και την άποψή τους. Εγώ δεν είμαι ηθοποιός ούτε δηλώνω ηθοποιός». Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι καλό είναι να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

2

Πηγή: Espresso