Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Σοκ προκαλεί απολογία του 27χρονου δολοφόνου της

 
Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Σοκ προκαλεί απολογία του 27χρονου δολοφόνου τηςΔολοφονία Σούζαν Ίτον: Σοκ προκαλεί  απολογία του 27χρονου δολοφόνου τηςΔολοφονία Σούζαν Ίτον: Σοκ προκαλεί απολογία του 27χρονου δολοφόνου τηςΔολοφονία Σούζαν Ίτον: Σοκ προκαλεί  απολογία του 27χρονου δολοφόνου της

Ενημερώθηκε: 19/09/19 - 12:40

Ψυχικά ασθενή θεωρεί η σύζυγός του τον 27χρονο που βίασε και δολοφόνησε τον περασμένο Ιούλιο στην Κρήτη τη βιολόγο Σούζαν Ίτον. Γι' αυτό και ορίστηκε πραγματογνώμονας προκειμένου να εξετάσει ψυχιατρικά τον 27χρονο Ιωάννη Παρασκάκη. Όμως και η οικογένεια της αδικοχαμένης 60χρονης βιολόγου προσανατολίζεται στο να ορίσει δικό της τεχνικό σύμβουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο, η γυναίκα και ο πατέρας του κατηγορούμενου θα τον επισκεφθούν στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης όπου κρατείται. Άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη ανέφεραν ότι η σύζυγός του τον έχει συγχωρέσει για την αποτρόπαια πράξη του και θεωρεί ότι ο άνδρας της, που βίασε και δολοφόνησε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα, είναι ψυχικά ασθενής.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα όσα φέρεται να υποστήριξε ο 27χρονος κατά την απολογία του για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ηταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ παγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της».

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν καταθέσει μόνο οι πέντε γυναίκες που είχαν πέσει θύματα του 27χρονου πριν το έγκλημα, αλλά και οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν. Μέχρι στιγμής κατάθεση δεν έχει δώσει κανένα συγγενικό του πρόσωπο του 27χρονου.