Can Yaman: O Τούρκος ηθοποιός έκανε άσεμνη χειρονομία μπροστά στην ελληνική σημαία;

 
TZAN

Ενημερώθηκε: 24/09/19 - 18:24

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός», ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην χώρα μας, επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και προκάλεσε με μια άσεμνη χειρονομία χαμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης..

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???

C a n Y a m a n ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@canyaman) στις

ελληνική σημαία!

«Καλό μεσημεράκι»

Νίκο Μουτσινά

ηθοποιός

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του με φόντο την... Ο ίδιος εμφανίστηκε στην εκπομπή με τον και μεταξύ άλλων διευκρίνισε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει την ελληνική σημαία.Η φωτογραφία όπως είπε αφορούσε σε μια κίνηση που κάνει συχνά ο στην προσπάθειά του να φτιάξει τα γυαλιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Welcome to Greece” ?? @skaitv.gr ??✨ Thanks everyone a lot for tonight, such an honor to be welcomed with so much affection.. Great crowd ??

C a n Y a m a n ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@canyaman) στις

Γνώρισε την αποθέωση στο αεροδρόμιο

Ο Τζαν Γιαμάν, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο πρωταγωνιστεί με επιτυχία στη σειρά «Φτερωτός Θεός», που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ.

Ο 30χρονος Τζαν Γιαμάν αυτήν τη στιγμή ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς. Έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο Τζαν ανέβασε βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram

Ποιος είναι

Είναι γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1989 και ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Είναι μοναχοπαίδι και παιδί χωρισμένων γονιών, οι οποίοι χώρισαν όταν εκείνος ήταν πέντε ετών.

Στο γυμνάσιο αποφοίτησε ως αριστούχος από το Ιταλικό Γυμνάσιο της Τουρκίας.

Είναι Τούρκος ηθοποιός, αλλά και δικηγόρος.

Πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών και αποφοίτησε από το Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012. Στη συνέχεια εργάστηκε για έξι μήνες ως δικηγόρος. Μετά κέρδισε σε έναν διαγωνισμό μοντέλων και συνέχισε ως ηθοποιός.

Έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Πεταλούδας για τον καλύτερο ηθοποιό ρομαντικής κωμωδίας το 2018 για το ρόλο του στο Erkenci Kuş.

Οι ρίζες και το DNA του είναι μια μίξη χωρών και φυλών.

Ο Γιαμάν γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Ο παππούς του είναι Αλβανός μετανάστης, του οποίου οι ρίζες βασίζονται στο Κόσοβο. Η γιαγιά του είναι μετανάστρια από την Βόρεια Μακεδονία.

Είναι ο ανιψιός του διάσημου προπονητή ποδοσφαίρου Φουάτ Γιαμάν.

Είναι λάτρης του μπάσκετ, του πινγκ-πονγκ, του ράφτινγκ και του μπάντμιντον. Έχει μάλιστα ένα προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής και ακολουθεί μια ειδική δίαιτα για τη δημιουργία μυών.

Κάνει πυγμαχία και CrossFit πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε τρία σίριαλ στην τουρκική τηλεόραση. Τα Inadina Ask (2015), Dolunay (2017) και Erkenci Kus (2018).

Στο σετ σειράς «Inadina ask», ο Τζάν έκανε σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του Acelya Topaloglu, η οποία έπαιξε το ρόλο της Defne στην σειρά.

Σήμερα δεν δραστηριοποιείται μόνο στην Τουρκία, αλλά ξεκινά τα πρώτα του βήματα για διεθνή καριέρα.