Ζώδια: Οι ζωδιακές προβλέψεις για την Παρασκευή 4/10/2019

 
zwdia

Ενημερώθηκε: 03/10/19 - 23:46

Zώδια: Ο Άρης έρχεται «φουριόζος» και μας επηρρεάζει. Όπως αναφέρει η Αλεξάνδρα Καρτά: «Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργεί καινούρια δεδομένα σε σχέσεις, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το θάρρος και το πάθος».

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Καρτά:

ΚΡΙΟΣ

Απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα κινηθεί ο Άρης, πλανήτης κυρίαρχος του δικού σας ζωδίου. Έχετε την τάση να αποφεύγετε τις ευθύνες και να αφήνετε τις πρωτοβουλίες σε άλλα άτομα, που πολλές φορές δεν είναι και τα πιο κατάλληλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού από σήμερα, θα σας φέρει δράση και ένταση στον εργασιακό σας χώρο. Οι σχέσεις σας με συναδέλφους, θα είναι τεταμένες και θα έχετε δυσκολία να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης πλανήτης της δράσης, θα κινείται από σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό θα σας ευνοήσει αρκετά σε προσωπικό επίπεδο. Θα υπάρξουν δημιουργικές στιγμές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης θα βρεθεί από σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα σηματοδοτεί μία περίοδο αρκετά κουραστική για την οικογενειακή σας ζωή. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να απορροφήσουν όλη σας την ενέργεια.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν εξελίξεις στην καθημερινότητα σας, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις αποφάσεις σας και μην είστε βιαστικοί σε θέματα που μπορεί να περιμένουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο θα έχετε αρκετά οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Ο Άρης στον τομέα που περικλείει την υλική και συναισθηματική σας υπόσταση, θα φέρει μία όχι και τόσο σωστή διαχείριση, που πρέπει να προσέξετε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από σήμερα επισκέπτεται το δικό σας ζώδιο, όπου θα σας αναστατώσει για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει σε σας. Ο παρορμητισμός πολλές φορές θα γίνεται με λάθος τρόπο και αυτό θα σας οδηγήσει σε αποτυχημένες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό, είναι για σας μία αρκετά δύσκολη θέση, όπου οι ψυχικές σας δυνάμεις δεν είναι αυτές που θα έπρεπε, για να αντιμετωπίσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν. Κρατηθείτε μακρυά από παρασκηνιακές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, αυξάνει τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Οι φίλοι θα παίξουν έναν ξεχωριστό ρόλο αυτή την περίοδο, ενώ πολύ πιθανόν να μπείτε σε κάποια ομάδα ή σύλλογο, που θα λειτουργήσει καταλυτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει πολλές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να κουραστείτε και να μην έχετε την απόδοση που θα έπρεπε στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, δεν θα βγάλει τον δυναμισμό σας με υγιή τρόπο. Βέβαια θα πρέπει αυτή την περίοδο να κάνετε κάποια υπέρβαση και να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, ακόμη και αν φαίνονται απλησίαστες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση, αλλά με μία προέκταση σε κληρονομικά και φορολογικά θέματα. Θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που αφορούν παλιές εκκρεμότητες, ακόμη και συναισθηματικές.