Σοφία Κοκοσαλάκη: O συγκινητικός αποχαιρετισμός της Τζένης Μπαλάτσινου

 
balatsinou

Ενημερώθηκε: 14/10/19 - 19:27

Σοφία Κοκοσαλάκη: Η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο της επιτυχημένης σχεδιάστριας που εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο της μόδας. Η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε με τη σειρά της να αποχαιρετήσει τη σχεδιάστρια μέσω instagram.

Το μήνυμά της:

«Η Σοφία ήταν η πρώτη που ξεχώρισε διεθνώς στη γενιά της. Όλοι όσοι δουλεύαμε στο χώρο της μόδας στην δεκαετία του '90, ήμασταν περήφανοι για αυτήν. Δεν θα ξεχάσω τις υπέροχες φωτογραφικές παραγωγές που έκανε με τον @billgeorgoussis. Παράδειγμα για όλους η ταπεινότητα και η προσήλωση στην δουλειά της. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα «μικρά» γιατί η στόφα της, ήταν για τα «μεγάλα». Αντίο @sophiakokosalaki και σε ευχαριστούμε για όλα όσα άφησες πίσω σου..».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Σοφία ήταν η πρώτη που ξεχώρισε διεθνώς στη γενιά της. Όλοι όσοι δουλεύαμε στο χώρο της μόδας στην δεκαετία του 90, ήμασταν περήφανοι για αυτήν. Δεν θα ξεχάσω τις υπέροχες φωτογραφικές παραγωγές που έκανε με τον @billgeorgoussis. Παράδειγμα για όλους η ταπεινότητα και η προσήλωση στην δουλειά της. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα «μικρά» γιατί η στόφα της, ήταν για τα «μεγάλα». Αντίο @sophiakokosalaki και σε ευχαριστούμε για όλα όσα άφησες πίσω σου..

Jenny Balatsinou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@jennybalatsinou) στις