Τα εθνικά θέματα στο επίκεντρο της σημερινής ομιλίας του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

 
Τα εθνικά θέματα στο επίκεντρο της σημερινής ομιλίας του Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

Ενημερώθηκε: 27/10/19 - 00:25

εθνικά θέματα

Στα θα αναφερθεί εκτενώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής στην σημερινή (Κυριακή 27/10), ομιλία του, στις 19:30 στο θέατρο του κτιρίου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του εορτασμού 80 χρόνων της Εταιρείας

Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο , κ. Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίο, πριν την ομιλία Καραμανλή, θα απονεμηθεί το Χρυσούν Μετάλλιον της Εταιρείας.

Η ομιλία αυτή του Κώστα Καραμανλή δεν θα είναι η μοναδική για το προσεχές διάστημα. Ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει και σε συνέδριο του Πανεπιστημίου City στο Λονδίνο, στις αρχές Νοεμβρίου με θέμα «Αυτός ο κόσμος αλλάζει».

Στην ομιλία του ο κ. Καραμανλής αναμένεται να αναφερθεί στις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες και την κυβερνησιμότητα στις σύγχρονες δημοκρατίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός προγραμματίζει μια ακόμα ομιλία, αυτή τη φορά στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Φλέτσερ, στην έδρα «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Ωστόσο τίποτα να έχει κλείσει ακόμα σε σχέση με την ομίλα αυτή.