Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμη να γίνει μαμά!

 
elenh

Ενημερώθηκε: 03/11/19 - 18:32

Έτοιμη να γίνει μαμά δηλώνει η Ελένη Φουρέιρα! Tι είπε για τον γάμο και τον άνθρωπο που έχει δίπλα της τώρα.

«Μπορεί σε έναν χρόνο από τώρα να κάνω ένα παιδί, δεν ξέρω. ∆εν είµαι, όµως, η κλασική γυναίκα. ∆εν πιστεύω στον γάµο. Στον ερχοµό ενός παιδιού είµαι υπέρ», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι να συγκεντρωθεί στην καριέρα της.

foureira

Μάλιστα, διευκρίνισε... πλαγίως πόσο σημαντικός είναι για εκείνη ο Αλμπέρτο, λέγοντας: «Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Και εκείνοι ήταν πολύτιμοι και ο άνθρωπός μου τώρα είναι πολύτιμος. Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή»

Η πρώην της Φουρέϊρα σε σχέση με πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο

Ο πρώην της Ελένης Φουρέϊρα βρίσκεται πλέον σε σχέση με πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο!

Ένας νέος έρωτας φαίνεται ότι προέκυψε στην πόλη. Ο νεαρός εφοπλιστής Σπυράγγελος Λυκούδης -πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα-, σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι ζευγάρι με την Τέτη Καλαφάτη -«μούσα» του Αντρέα Γεωργίου που έγινε γνωστή μέσα από το σίριαλ Μπρούσκο.

ΤΕΤΙ

Το ειδύλλιο μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού και οι δύο κατάγονται από την Κεφαλονιά. Μπορεί να γνωρίζονταν χρόνια, όμως τελικά είχαν περισσότερα κοινά από την καταγωγή τους και έτσι αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. Οι δυο τους πέρασαν το καλοκαίρι στο αγαπημένο τους νησί, όπου η οικογένεια της Τέτης έχει ξενοδοχειακή μονάδα.

https://www.youweekly.gr

Πληροφορίες από