Στα άκρα η κόντρα Πολάκη - Γεωργιάδη για την προανακριτική για την Novartis (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Στα άκρα η κόντρα Πιολάκη - Γεωργιάδη για την προανακριτική για την Novartis

Ενημερώθηκε: 09/11/19 - 12:34

Με μια απίστευτη και αήθη φρασεολογία ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή το θέμα της νόμιμης ή μη παρουσίας του πρώην υπουργού του Συριζα στην προανακριτική για την Novartis.

Σε μία ανάρτηση στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης απευθύνθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης με απίστευτους χαρακτηρισμούς:

«Γεωργιάδη! Ελα να μας βγάλεις από την αίθουσα εσύ, αν έχεις άντερα! Αντε, ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις εσύ σκουπίδι της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις… Ουστ!», έγραψε στον λογαριασμό του ο πρώην υπουργός Υγείας.

Άμεση ήταν η απάντηση Γεωργιάδη στον Πολάκη:

Απαντώντας, μέσω social media και εκείνος, στον Παύλο Πολάκη, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι με την αντίδρασή του ο πρώην υπουργός επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του περί αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς που τους εξομοιώνει με τον Ηλία Κασιδιάρη.

pic.twitter.com/EnGIuNrqIK

Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου...

November 9, 2019

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «σύγχρονο Κασιδιάρη» αναφορικά με τη στάση των κ.κ. Τζανακόπουλο και Πολάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «καλούσε τη φρουρά για να βγάλει τον Κασιδιάρη» από τη Βουλή.

«Αν παραβιάζει ο Κασιδιάρης τον Κανονισμό της Βουλής είναι κακό, αλλά αν τον παραβιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καλό;» διερωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης.