Ολυμπιακός: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές!

 
Ολυμπιακός: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές!

Ενημερώθηκε: 06/01/20 - 16:08

Η εντός έδρας ήττα από την Φενέρ στο ΣΕΦ «κρύφτηκε» πίσω από το μεγάλο ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη, όμως η αλήθεια είναι πως αποτέλεσε ίσως την κορυφή του παγόβουνου,σε ότι αφορά την συνολική αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στην Euroleague.

Με εξαίρεση κάποιες σκόρπιες νίκες και ξεσπάσματα, οι Πειραιώτες δεν δείχνουν στο παρκέ πως μπορούν να διεκδικήσουν θέση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης και η διοίκηση προχωρά σε δραστικές αλλαγές!

Σε πρώτη φάση θα εγκαταλειφθεί το πλάνο με τους πολλούς ξένους (που εφαρμόστηκε με τον Ντέιβιντ Μπλατ) και πλέον μπαίνει... μπροστά η ελληνοποίηση, με τον Ολυμπιακό να δίνει χώρο σε γηγενείς παίκτες. Ένας από αυτούς είναι φυσικά και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να επιθυμούν την άμεση επιστροφή του στο ρόστερ, κάτι που θα γίνει με την διακοπή του δανεισμού του στον Ιωνικό.

Ο νεαρός φόργουορντ βρήκε χώρο στην ομάδα της Νίκαιας, πραγματοποιεί καλή σεζόν στην Basket League (11,7 πόντοι, 4,8 ριμπάουντ, 11,9 rankiing μ.ο) και είναι στο «κάδρο» για πιθανή επανένταξη στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ώστε να πάρει άμεσα ρόλο στην δωδεκάδα και χρόνο συμμετοχής στην Euroleague.

Εκτός από αυτό το «μέτωπο», δεν αποκλείεται να υπάρξει «ντόμινο» με σαρωτικό κύμα αλλαγών στο ρόστερ, αφού υπάρχει η σκέψη για «διαζύγιο» με ξένους. Την ίδια ώρα, υπάρχει σταθερά και θέμα με τον Κεστούτις Κεμζούρα, αφού το κλίμα έχει βαρύνει μετά και την τελευταία ήττα από την Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο.