Ελίφ (16/01): Τι θα γίνει σήμερα

 
Ελίφ (16/01): Τι θα γίνει σήμερα

Ενημερώθηκε: 16/01/20 - 13:48

Ελίφ (16/01): Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως η εταιρία Ντορουκλάρ ανήκει στην Γκόντζα αλλά πριν άνηκε στον Σερντάρ.

Τώρα όλοι καταλαβαίνουν πως ο Σερντάρ προσπαθούσε να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης του. Το θεωρούν αδιανόητο αφού η Τουγτσέ ήταν για εκείνους μέλος της οικογένειάς τους. Η Ζεϊνέπ ντύνεται πολύ καλά για τη δουλειά της. Αυτό από τη μια αρέσει στον Σελίμ αλλά από την άλλη τον γεμίζει υποψίες. Η εφεύρεση της Ελίφ και του Ταϊλάν κερδίζει στο διαγωνισμό.

Η Αϊλά κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά του Μουράτ. Ο Μουράτ δεν μπορεί να την αποφύγει. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι με το μέρος της Αϊλά και προσπαθούν να τον πείσουν πως η κοπέλα θα είναι μια τέλεια σύζυγος για εκείνον. Η Ζεϊνέπ και το αφεντικό της είναι στο εστιατόριο για το επαγγελματικό γεύμα.

Το αφεντικό της λέει πως η συνάντηση με τους εκπροσώπους της άλλης εταιρίας ακυρώθηκε. Παραγγέλνει φαγητό αλλά η Ζεϊνέπ θέλει να φύγει. Το αφεντικό της επιμένει να μείνει. Εκείνη τη στιγμή ο Σελίμ περνάει από το εστιατόριο και τους βλέπει.

Tags