PornHub: Δωρεάν και στην Ελλάδα, λόγω κορονοϊού, το premium περιεχόμενό του

 
PornHub: Δωρεάν και στην Ελλάδα, λόγω κορονοϊού, το premium περιεχόμενό του

Ενημερώθηκε: 26/03/20 - 00:04

Κορονοϊός - PornHub: Η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω κορωναϊού σε πολλές χώρες έχει αυξήσει τις ώρες τηλεθέασης και όχι μόνο από τα free to air κανάλια, αλλά και από τις διεθνείς πλατφόρμες τηλεοπτικού προγράμματος.

Μάλιστα κάποιες απ' αυτές έχουν προχωρήσει σε προσφορές με στόχο να αυξήσουν την προβολή τους και την επισκεψημότητά τους.

Μία απ' αυτές η γνωστή PornHub προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, καθώς για τον επόμενο μήνα η γνωστή πορνογραφική ιστοσελίδα θα προσφέρει σε όλους που μένουν σπίτι χωρίς περιορισμούς, πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα.

Χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες θα έχουν δωρεάν το Premium περιεχόμενό του.

Ο Corey Price, αντιπρόεδρος της εταιρίας, αναφερόμενος στο θέμα αυτό είπε: «Με σχεδόν 1 δισ. πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να “βάλουμε ένα χεράκι” για να τους βοηθήσουμε να περάσουν πιο ευχάριστα την ώρα τους. Επεκτείνουμε τη δωρεάν πρόσβαση στο Pornhub Premium για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, έτσι ώστε να έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να μείνουν στα σπίτια τους και να βοηθήσουν να εξομαλύνουμε την καμπύλη».

https://t.co/ZponKGKSJn

#StayHomehub

pic.twitter.com/DxWJGBnNkC

Stay home and help flatten the curve! Since COVID-19 continues to impact us all, Pornhub has decided to extend Free Pornhub Premium worldwide until April 23rd. So enjoy, stay home, and stay safe ?

March 24, 2020

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλους τους performers, το PornHub θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των videos τους, κρατώντας μόνο ένα 15% για λειτουργικά έσοδα.

Παράλληλα έχει δωρίσει 50.000 χειρουργικές μάσκες σε οργανισμούς στις ΗΠΑ, αλλά και 50.000 ευρώ σε οργανισμούς στην Ευρώπη.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δωρεάν περιεχόμενο του PornHub ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ